Abi selam LG panel mb130s ana kartF fikoloji Ustam bir arkadaşım tlf ile aradı rica etsem 8302734900003 Panele bakabilir misin ben şu an dışarıdayım tlf ile online oldum.
Aleyküm Selam F fikolojiAbi selam LG panel mb130s ana kart
Nerden nasıl ulaşmış bu modele özel üretim 55 bu, IPS panel üretim,
Bu müşteri kim neyse dm den yazdım.
Estağfurullah hayırlısı olsun abi , ben dm den bilgilere ulaştım sorun yokAleyküm Selam F fikoloji
Teşekkür ederim bilgiyi ilettim kendisine ihmal etme dedim hemen almış. Komşusu 2 Adet satın almış kutunun birini hiç açmamış ihtiyaç fazlası olduğu için satlığa çıkartmış arkadaşım bilgilerini bana iletti ben de dışarıda olduğum için sana rica ettim.
Selam boe IPS panel83127347566001
Panel bilgisi rica edebilir miyim
Merhaba form üyeleri aranıza yeni katıldım Kasım ayı yaklaşıyor dolar kuru artıyor malum ama kasim ayında indirimler söz konusu 65 inç Vestel TV düşünüyorum önerileriniz nedir IPS panel kullandim her zaman va paneli bir kez aldım vestelden ama ısınamadım o nedenle tercihim IPS panel birde Vestel de karma panel olayı varmış Vestel ya da Regal de 65 inç tvler öneriniz nedir ana kartlar nedir form üyeleri destek talep ediyorum
Va mı yoksa ips mi oluyor bu?
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan bu model benimde aklımda önümüzdeki ay efsane cuma yada 11 Kasım'da alacaz ram biraz kırpılmış olsa da LG IPS panel var samsnug ve boe var genel merkezle görüştüm LG ips panel onceligim olduğu için MB 230 ana kart gözüme pek görünmedi artilari ve eksileri paylaşırsan iyi olur bizler için dev gibi bir TV netlik nasıl HD kanallarda![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
panel marka ve modelini öğrenebilirmiyim .teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()