Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

kendim yaptım herkesinde yapması gerek bence 2016 da çıkan tvlerde bu eski kanların kapanmış kanların hespi oluyor örnek samanyolu tv gibi kanalar filan var gereksiz hepside neyse bunların hepsini düzeltim güncel sdx dosyasını fezila ile güncelendim yani ebat tv filan usb den atmama gerek kalmadı tv ilk kurlum ayarlarına getirdiğimde güncel 2020 kanal listesi çıkıyor eskiyse yapın dediğim gibi ama yeniyse yapmanıza gerek yok eba tv filan usb den yüklemek daha kolay tabi çok bilgili değilsenizde yapmanızı önermem yardımcı olan herkese de teşekkür ederim en çokta aydınlatığı için teraspy ye
Tebrik ederim ,bu arada o dosyanın adını da değiştirdin mi ,tvde görünen ismi yani :) ,
Ayrıca tvlerin reset atma olayı o dosyadan kaynaklanıyor ,bazen kanalk değiştirirken tv reset atıyor mesela ,o dosyayı güncel kanal listesi ile değiştirildiğinde reset atma kalmıyor :ok

Tebrik ederim ,bu arada o dosyanın adını da değiştirdin mi ,tvde görünen ismi yani :) ,
Ayrıca tvlerin reset atma olayı o dosyadan kaynaklanıyor ,bazen kanalk değiştirirken tv reset atıyor mesela ,o dosyayı güncel kanal listesi ile değiştirildiğinde reset atma kalmıyor :ok
evet dosyanın adınıda değitirdim herşey sorunsuz çalışıyor sizin sayenizde yoksa bilmiyordum aydınlatığınız için tekrardan sağ olun :)

Merhaba
Anakart ve panel bilgisi verebilir misiniz

67D08669-B15F-44F5-8EC4-00A4308C11BB.jpg

Merhaba
Bu tv içinde anakart panel bilgisi verebilir misiniz

140A083D-7C29-4F2F-858F-66F50A8076AC.jpg

Merhaba
Anakart ve panel bilgisi verebilir misiniz

67D08669-B15F-44F5-8EC4-00A4308C11BB.jpg
ihraç ürün cmo panel MB130S ve mb230 anakart kullanılmış.kesin bilgi için kumandadan menü 4725 tuşlanıp ekran görüntüsü paylaşırsanız belli olur

Merhaba
Bu tv içinde anakart panel bilgisi verebilir misiniz

140A083D-7C29-4F2F-858F-66F50A8076AC.jpg
mb130 s anakart lg ve samsung panel kullanılmış kesin bilgi için kumandadan menü 4725 tuşlanıp ekran görüntüsü paylaşırsanız belli olur

Merhaba Teknowest
cmo panel MB130S ve mb230 anakart kullanılmış
Ama bu tv android, bu kartlar androidi destekliyor mu
İhraç televizyonu markası Turbox idi, internetten baktım bulgar sitelerinde gözüküyor

Merhaba Teknowest
İhraç televizyonu markası Turbox idi, internetten baktım bulgar sitelerinde gözüküyor
ürün kodundan görünen bunlar fazla bilgi yok

Merhaba Teknowest
şimdi baktım android değil smart tv

Merhaba Teknowest
sunny üretimli hi level ile karıştırıyor olmayın?

volki.jpg

50u9400 panel bilgisi rica ediyorum

Merhaba Teknowest usta
Vs outlette idi ürün
Android işletim sistemli

1CA07B7C-334D-4F8A-BE90-7CC028DFF2AB.jpg
14532DCE-4FD2-46AF-8BC0-4AA821AA4ED9.jpg
FB3E3018-DF91-4DF0-9519-CEBEEE4BAAC6.jpg

Geri
Üst Alt