Teşekkür ederim hocam ? paneller LG olduğuna göre ips diyebilirmiyiz ?her iki cihazda
lg panel
MB211S anakart
Teşekkür ederim hocam ? paneller LG olduğuna göre ips diyebilirmiyiz ?her iki cihazda
lg panel
MB211S anakart
Ben sadece avatarındaki sarı-kırmızı atkıya ve 1925 tarihi için yazıyorum ,sanki sarı-kırmızı+1925= GÖZGÖZ gibi görünüyor ,sevgili alper1925 ,yanılıyormuyum acaba![]()
samsung pnlMerhabalar, samsung va olarak biliyoruz fakat yaşadığım ciddi sorunlar yüzünden benimkinin farklı olduğunu düşünüyorum. Panel bilgisini teyit edebilir miyiz? Teşekkür ederim...
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
panda pnl
Kırmızı içindeki güncellenmez ,o kanal listesinin default adıdır,tv içinde ismi :![]()
kutuyla işretlediğim satcodx kısmını nasıl güncelerim görsel alıntıdır bendeki orda 2015 yazıyor görselde 2016 günceleyebilirmiyim öyle bir imkan varmı yardımcı olan biri olursa çok sevinirim saygılar.
File[default]=MB91_SDX_VPAZ_R8_09_10_2014.sdx <--- Bende böyle ,diğer kart tvlerde farklı olabilir
teşekkür ederim cevap yazdığınız için herşeyini günceledim demek birtek bu güncelenmiyor.tekrardan sağolun.Kırmızı içindeki güncellenmez ,o kanal listesinin default adıdır,tv içinde ismi :
Kod:File[default]=MB91_SDX_VPAZ_R8_09_10_2014.sdx <--- Bende böyle ,diğer kart tvlerde farklı olabilir
Bu güncellenecek bir dosya değil ,sadece ismi default(ön tanımlı) olarak böyle geçiyor ,ama ftp veya telnet ile değiştirebilirsin ,giriş yapalırsa tabii ,çünkü bazı kartlarda giriş yapılmıyor ,kapalı telnet veya ftp diye hatırlıyorum,kartın neydi senin:?teşekkür ederim cevap yazdığınız için herşeyini günceledim demek birtek bu güncelenmiyor.tekrardan sağolun.
giriş yapabilirim çok yaptım nasıl dosya konumu nerde söylesen yeterliBu güncellenecek bir dosya değil ,sadece ismi default(ön tanımlı) olarak böyle geçiyor ,ama ftp veya telnet ile değiştirebilirsin ,giriş yapalırsa tabii ,çünkü bazı kartlarda giriş yapılmıyor ,kapalı telnet veya ftp diye hatırlıyorum,kartın neydi senin:?
giriş yaptım nerde bunun konumu yazarsanız sevinirimBu güncellenecek bir dosya değil ,sadece ismi default(ön tanımlı) olarak böyle geçiyor ,ama ftp veya telnet ile değiştirebilirsin ,giriş yapalırsa tabii ,çünkü bazı kartlarda giriş yapılmıyor ,kapalı telnet veya ftp diye hatırlıyorum,kartın neydi senin:?