Merhaba konuyla ilgili son görüşleriniz nedir ? (58" u9400 u9500)Aceleniz yoksa bir süre daha bekleyiniz yakın zamanda konu çalışması yapacağım
Merhaba konuyla ilgili son görüşleriniz nedir ? (58" u9400 u9500)Aceleniz yoksa bir süre daha bekleyiniz yakın zamanda konu çalışması yapacağım
tv tavsiye konusundan destek alabilirsiniz58 u 9500 ile 55u9401 arasında panel ana kart diğer özellikler hangisi alınır
panda pnlMerhaba
Panel ve anakart bilgisinde yardımcı olabilir misiniz
hi level panda pnl MB130S anakrt
toshiba hkc pnl MB211S anakart
Servis kurarken mi yoksa videolu kendim mi kurayımvideo kayıt yap derim
Bu gün TV aldım. Hi level olarak pazartesi servis gelecek bu arada 90 TL duvar asma 130 TL olarak söylendi. Servise sordum TV kendiniz kurabilirsiniz problem yok ama kutu açtığınızda eğerki kırık çıkarsa vestel sorumluluk sahibi değildir. Diğer tüm konularda tüm garanti şartları geçerlidir dediler. Bende riske almamak için servis kurulumu istedim. Bu arada servis geldiğinde ne gibi kontrol yapmam lazım ölü pixel ışık sızması gibi nasıl kontrol edeceğim yardımcı olursanız sevinirim
Ben sadece avatarındaki sarı-kırmızı atkıya ve 1925 tarihi için yazıyorum ,sanki sarı-kırmızı+1925= GÖZGÖZ gibi görünüyor ,sevgili alper1925 ,yanılıyormuyum acabaBu gün TV aldım. Hi level olarak pazartesi servis gelecek bu arada 90 TL duvar asma 130 TL olarak söylendi. Servise sordum TV kendiniz kurabilirsiniz problem yok ama kutu açtığınızda eğerki kırık çıkarsa vestel sorumluluk sahibi değildir. Diğer tüm konularda tüm garanti şartları geçerlidir dediler. Bende riske almamak için servis kurulumu istedim. Bu arada servis geldiğinde ne gibi kontrol yapmam lazım ölü pixel ışık sızması gibi nasıl kontrol edeceğim yardımcı olursanız sevinirim
panda pnlİyi akşamlar. Bu televizyonu yeni aldım ve henüz kurulum yaptırmadım. Panel ve Anakart bilgisini öğrenebilir miyim ? (VA mı İPS mi)