Mb130 ana kartArkadaşlar bunun panelini bu numaradan mı öğreniyoruz ? Hı Level 50UHL500![]()
![]()
Cmo panel sanırım

Mb130 ana kartArkadaşlar bunun panelini bu numaradan mı öğreniyoruz ? Hı Level 50UHL500![]()
![]()
Hocam CMO Panel VA yada IPS hakkında bilginiz var mı ?Mb130 ana kart
Cmo panel sanırımTEKNOWEST ?
Va oluyordu geneldeHocam CMO Panel VA yada IPS hakkında bilginiz var mı ?
Hocam ben bu panelden çok memnunum 58" 65" tvlerde bu panel hangi modellerde vardır bunu bilebiliyor muyuz yeni alicamda yardım ederseniz çok sevinirim.Va oluyordu genelde
chimei innolux pnlHocam CMO Panel VA yada IPS hakkında bilginiz var mı ?
samsung pnl[SUP]Selamün aleyküm, panel ve anakart bilgisi alabilir miyim.[/SUP]
![]()
Teşekkürlersamsung pnl
MB130S anakart
Merhaba
49UD9390 panel ve anakart bilgisi verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Selamün aleyküm, panel ve anakart bilgisi alabilir miyim.
![]()
samsung pnl
MB130S anakart
Ne yazikki bulsak bile karma üretim bedeni ile bulmak zor , yani şu var örnek 65u9500 al seri numarası 7779 ile başlıyorsa cmo panel demek zor. Böyle bir açılımı ne yazikki bizim bildiğimiz şekilde yok, sipariş numarası ile ne denk gelmişse o piyasada ?Hocam ben bu panelden çok memnunum 58" 65" tvlerde bu panel hangi modellerde vardır bunu bilebiliyor muyuz yeni alicamda yardım ederseniz çok sevinirim.
boe pnlRegal
SN: 8404099 001608
Panel bilgisi alabilir miyim, teşekkürler.
vestel tv mb96 anakartlı donım düşük kaldığı için yotube girmez![]()
tavsiye forumu abileri kayınpederimin TV YouTube a girmiyor. Panel Anakart bilgisi olan varmı? Manuel Güncelleme yapmamışlar. otomatik oluyor mu onu da bilmiyorum. Reset Veya hard reset gibi bir şeyler varmı yardımınızı talep ediyorum. teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
bu bilgiler yeterliyse,
panel Anakart yazarmisiniz.