Vaİps mi yoksa va mıdır? Bilginiz var mı acaba?
Vaİps mi yoksa va mıdır? Bilginiz var mı acaba?
Samsung panel mb130 ana kart gibi okudumservis menüsü görünen tv nin paneli nedir?
teşekkürler modeli 65ud8900 galiba onu anlayabilir miyiz?Samsung panel mb130 ana kart gibi okudum
Hayır model ismi anlaşılmaz, anca panel ismi ile arama yapılıp hangi modellerde kullanılmış sonrasında diğer özellikleri eleyip ortaya çıkarabilirizteşekkürler modeli 65ud8900 galiba onu anlayabilir miyiz?
başka bir yerinde de mi yazmaz tv de ?? abi cihazın modelini bulamıyorım. Hdmi arc var mı acaba?Hayır model ismi anlaşılmaz, anca panel ismi ile arama yapılıp hangi modellerde kullanılmış sonrasında diğer özellikleri eleyip ortaya çıkarabiliriz
Vardır büyük ihtimalle, arkada barkodda yazar. Yada cihaz kimin uetune kayıtlı ise onun telefon numarası ni dm den yaz bakarızbaşka bir yerinde de mi yazmaz tv de ?? abi cihazın modelini bulamıyorım. Hdmi arc var mı acaba?
Samsung olunca Va olur geneldeİps mi yoksa va mıdır? Bilginiz var mı acaba?
Tv arkasındaki etikette yazar da ben asıl anten kablosuna takılı olan cismi merak ettim,diseqc desem ,tek kablo çıkıyor duvardan ve o cisme giriyor , ondan çıkan 2 kablo da tv ye gidiyor sanırım ,yani değil diseqc .Splitter desem ,tv ye neden bağlansın (sanki bağlı gibi ama)başka bir yerinde de mi yazmaz tv de ?? abi cihazın modelini bulamıyorım. Hdmi arc var mı acaba?
açıklayım , splitter o . tv nin arkasında modem var kablo tv nin ayrıca tv ye bağlanan kablo var . Saklamak için tv nin arkasına koyduk. Arkasındaki etikette yazıyordur ama etiketi göremiyprum duvara asılı olduğu için. taşınırken nasıl çıkacak bu tv bilmiyorum ??Tv arkasındaki etikette yazar da ben asıl anten kablosuna takılı olan cismi merak ettim,diseqc desem ,tek kablo çıkıyor duvardan ve o cisme giriyor , ondan çıkan 2 kablo da tv ye gidiyor sanırım ,yani değil diseqc .Splitter desem ,tv ye neden bağlansın (sanki bağlı gibi ama)
Merhabalar değerli dostlar, bu ürünün panel ve anakart bilgisini öğrenebilir miyim çok teşekkür ederim.
Ayrıca İPS panel mi VA panel mi?
Bu arada tv. Hi level uhl650 a101 in en son 2-3 hafta once internetten sattigi (son posta) uhl650 buSelamun Aleykum bugun kurdurmak nasip oldu panel ve anakart bilgisine bakabilir misiniz ustadlar.
Hocam nerden aldınız ürünü bende VPAZ numarasını istedim banada bu kodu söylediler.Merhabalar değerli dostlar, bu ürünün panel ve anakart bilgisini öğrenebilir miyim çok teşekkür ederim.
Ayrıca İPS panel mi VA panel mi?