lg pnlMerhabalar kolay gelsin bakarsanız sevinirim.
auo pnl,Merhabalar ;
Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim
Teşekkürler hkc panel ne oluyor? LG IPS veya Samsung va panelden biri değil mi?
va yapıdaTeşekkürler hkc panel ne oluyor? LG IPS veya Samsung va panelden biri değil mi?
Çok teşekkürler.?va yapıda
auo pnl,
MB230 anakart
Auo paneller genelde Va olurlarTeşekkürler hocam yapı olarak va mı ıps mi acaba
vaTeşekkürler hocam yapı olarak va mı ıps mi acaba
Sagolun. Bu sizin site sayesinde adem hocanin vidyolarini sizin yorumlari okuyup ta iyi meret oldugunu anlayinca almaya niyetlendim. Allah razi olsun cumlenizden. Sayenizde iyi bi tv ye sahip olduk(tamam cok marka deil ama daha dune kadar 67 ekrana dew gibi tv diyen bi kusagim ben, yasim 45) simdi bi de bu bilgisayar falan islerinden anlayan bi es dost bulup da şu pixellins ozellegini de actirdik mi balli kaymak.hayılrı olsun samsung panel mb130s ana kart
Gündüz çok izlemiyorsanız, gece performansı Va panelin daha iyidirLG Ips panel bekliyordum. İade mi etsem diye düşünmüyor değilim. Panel hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
pixellence ,adı değişik de olsa zaten otomatik açıktır ,menüde görünmez ,güle güle kullan tb yi bu aradaSagolun. Bu sizin site sayesinde adem hocanin vidyolarini sizin yorumlari okuyup ta iyi meret oldugunu anlayinca almaya niyetlendim. Allah razi olsun cumlenizden. Sayenizde iyi bi tv ye sahip olduk(tamam cok marka deil ama daha dune kadar 67 ekrana dew gibi tv diyen bi kusagim ben, yasim 45) simdi bi de bu bilgisayar falan islerinden anlayan bi es dost bulup da şu pixellins ozellegini de actirdik mi balli kaymak.
Bu arada yine sizin vurda okuduklarimdan olu piksel arka plan isik sizmasi idi galiba onlara da baktik servisden gelen arkadasla simdilik bi sorun yok. Harikasiniz tsk ediyorum