Kisuke Urahara
Aktif Üye
- 21 Mar 2019
- 434
Merhaba , 43hl650 hilevel da piksellens açık mı yoksa modlamaya gerek var mı teşekkürler.
Merhaba , 43hl650 hilevel da piksellens açık mı yoksa modlamaya gerek var mı teşekkürler.
CSOT pnlMerhaba,
SN: 8418214 000344
Panel bilgisi alabilir miyim, IPS midir yoksa VA mı?
Teşekkürler.
lg pnlSelamlar biraz eski bir model ama daha önce hiç merak etmemiştim seri numarası bu yardım için teşekkürler şimdiden
Sn 7435153500623
Ekran ayarlarında pixelence yazıyor mu ?Merhaba , 43hl650 hilevel da piksellens açık mı yoksa modlamaya gerek var mı teşekkürler.
Vallahi şuan horoz lojistikde . servis hasarlı gelmiştir diye şey yaptı bakalim neler olcak bu hafta ulasmasids zor adamalarsBenim de Grundig TV kırık çıkmıştı. Maşallah horoz lojistik tekme tokat ürünü teslim ediyor. Neyse servis hasar kayıtlı raporlarsa yenisi gelir. Bende öyle oldu en azından. HB ile muhatap bile olmadım.
Eve geçince bakarım.İyi çalışmalar. Bu arada ekran ayarları için kumandadan basmam gereken tuşlar var mı. İlk kez Vestel kullanıyorum .Sayfaları taradım tuşlar ile ilgili birşey bulamadım. Kolay gelsin.Ekran ayarlarında pixelence yazıyor mu ?
Menü> ekran ayarlarıEve geçince bakarım.İyi çalışmalar. Bu arada ekran ayarları için kumandadan basmam gereken tuşlar var mı. İlk kez Vestel kullanıyorum .Sayfaları taradım tuşlar ile ilgili birşey bulamadım. Kolay gelsin.
Menü> ekran ayarları
Bak bu video da pixelence diye menü var
hkc va panelMerhaba, bunun panelini öğrenebilir miyim? Ips mi va mi olduğunu...
hkc va panel
Bu modelin ips olduğu yazan mesajı paylaşmanız mümkün mü bir de niye beğenmediniz Va paneli siyahlarda daha başarılıdır, hareketli sahnelerde daha iyidir, meraktan soruyorum, aldığınız yerle bir konuşun iade alıyorlar mı öğreninBu forumda bu modelin ıps olduğunu öğrenmiştim neden va kullanmışlar, buna güvenerek aldım ama sonuç hiç memnun etmedi.
Vestel montajı yapılmış ürünleri iade alıyor mu?
https://tavsiyeforumu.com/konu/ips-ekran-tv-nasil-anlarim.8380/post-175669Bu modelin ips olduğu yazan mesajı paylaşmanız mümkün mü bir de niye beğenmediniz Va paneli siyahlarda daha başarılıdır, hareketli sahnelerde daha iyidir, meraktan soruyorum, aldığınız yerle bir konuşun iade alıyorlar mı öğrenin