TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
ihraç ürün panel bilgisine ulaşılamıyor anakart 17MB130E![]()
Vestel 65U9500T panel hakkında bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkürler
ihraç ürün panel bilgisine ulaşılamıyor anakart 17MB130E![]()
Vestel 65U9500T panel hakkında bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkürler
hkc pnl![]()
![]()
Merhabalar, bu iki tvnin panel ve kart bilgilerini öğrenebilir miyim?
lg pnlMerhaba urunun paneli hk bilgi alabilir miyim ?
![]()
lg pnlMerhaba panel ve anakart bilgisi öğrenebilirmiyim. Şimdiden teşekkür ederim.
![]()
Cok tesekkurler istedigim oldulg pnl
MB230 anakart
lg pnlHerkese iyi günler, 55v6863dat cihazdaki uydu alıcı 4k destekliyor mu acaba? birde panel bilgisi öğrenebilir miyim?
Sn: 8419169 000042
![]()
Teşekkürler, Va olmasını umuyordum ama bu haliylede şimdilik memnunuz ailecek.lg pnl
MB130S anakart kutuda ultra hd yazıyor 4k mevcut
Biz vestelde Va üretimli veya IPS üretimli diye bir ibare görmedik tahmin ve tecrübe ile yorum yapıyoruz. Panda panelin bazı Üretimleri gerçekten bassrli ama bazıları tırt. Biz vestelde kalıplaşmış tipleri biliriz örnek Samsung panel satınalma yapar hepsi Va idi, LG alırlardı IPS gibi henüz yeni paneller le haşir neşir de değiliz yaniF fikolojiTEKNOWEST
HKC paneller VA tipinde mi IPS tipinde mi oluyor? Aynı sorum CSOT panel içinde geçerli? Son olarak Panda için VA diye belirtmissiniz. Bir firma hep tek tip model mi üretiyor? Yani Panda'nin IPS modeli de olabiliyor mu? Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aslında sorumu sorduktan sonra panelook sitesinde kısa bir araştırma sonrasında cevabımı buldum gibi. HKC, hep VA. Bir 23.8 inç modelinde hem VA hemde IPS model çıkarmış. CSOT'u da hep VA gördüm. Ama Panda'nin VA, IPS,TN modelleri de var. İhtiyaca göre üretiliyor sanırım.
Samsung panel mb130s ana kart![]()
Sa kolay gelsin acaba panel bilgisi alabilir miyim ? Bunun nasıl belirlediğinizide sorabilir miyim acaba ?