Recep GÖRMÜŞ
Aktif Üye
Yüklü olan frekans eski imiş yeni frekansı da girdim 10980 bulamadı maalesef.ok. birde onu deneyeyim.
Turksat 3A uydusundan yayın yapıyormuş. Acaba diyorum benim tv uyduyumu bulamıyor
Yüklü olan frekans eski imiş yeni frekansı da girdim 10980 bulamadı maalesef.ok. birde onu deneyeyim.
lg ıps panelSelamlar foruma yeni üye oldum, çok faydalı bir forum olmuş emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ekte gönderdiğim tv için panel bilgisi alabilirmiyim.
![]()
şaşırdım,Yüklü olan frekans eski imiş yeni frekansı da girdim 10980 bulamadı maalesef.
Turksat 3A uydusundan yayın yapıyormuş. Acaba diyorum benim tv uyduyumu bulamıyor
Çok teşekkür ederimlg ıps panel
mb211s ana kart
auo panel mb230 anakartSelamlar, Teknosa'dan aldığım Vestel TV için panel bilgisi verebilir misiniz? Teşekkürler.
![]()
teşekkürler ama chot paneli ilk defa duydum va veya ips den farkı ne acaba şansa bakCHOT panel
Hızlı hızlı okuyup geçiyorum sevgili fiko o nedenle sorunun başlangıç mesajına bakamadım.
Sevgili adem ve fiko ,daha önce sevgili Nautilus cevaplamıştı soruyu.Buna rağmen düzelmemişse santral kablosunu değiştirmeli ,tabii lnb ayarıda önemliHızlı hızlı okuyup geçiyorum sevgili fiko o nedenle sorunun başlangıç mesajına bakamadım.
Eğer 4K tv ve frekansı bulamıyor, yüklü olanı göstermiyor ise LNB polarite sorunu var demektir. TRT 4K nın olduğu paketi okuyamıyordur tv, yani encode edebilecek kadar doygun sinyal gelmiyordur.

TRT 4K da sıkıntı var bende kurulum yaptım çıkmıyor.
Seri numarası paylaşırsanız daha net bilgi paylaşırızMerhaba
55r7540ua aldım. Yarın gelecek.
Va panel midir ips midir? İnşlalha va paneldir. İps panelli tvleri sevmiyorum.