55r8560u araştırıyorum
@dedcds ssss
Paneliniz [Gizli içerik]
55r8560u araştırıyorum
@dedcds ssss
Paneliniz [Gizli içerik]
Hocam elimde seri no yok sadece model kodu var.
55U5863DB anakart, panel ve diğer bilgilerini öğrenebilmek mümkün mü?
CMO VA
ADO Hocam kafam çok karışık size zahmet cevap verirseniz çok sevineceğim, net 2 sorum olacak ona göre hareket edeceğim;
1- Vestel 49UD8400 panel hangi samsung veya lg modelle aynı paneli kullanıyor? (yani panel aynıysa uygun fiyatlı olduğu için bunu tercih edeyim diye soruyorum, arada 1000 TL var, zira samsung 50u7400 ve lg 49uj701'in görüntüsü çok güzel)
2- Panel aynı ise iki farklı marka tvde görüntüye başka etki eden faktörler var mı?
Ado Bey bilgilendirme için teşekkür ederim.LG IPS
MB130P
Evet hocam Vestel üretimi. A101 de satılan 50U5863DAT modelinin İngiltere'de satılan 55" lik modeli.VESTEL üretimi olduğuna eminmisiniz?
Ado Bey bilgilendirme için teşekkür ederim.
Üzerindeki çekirdek sürümü 3.44.6.0 ve son çekirdek sürümünü yüklemek niyetindeyim, ancak öncesinde bir kaç sorum olacak.
1. Yeni sürümden memnun kalmaz isem orjinal sürümüne kolayca geri dönebilir miyim?
2. Yeni sürümü yüklemek garantiyi etkiler mi?
Muhtemelen bu sorulara daha önce de cevap vermişsinizdir ama ben bulamadım. Tekrar cevaplaya bilirseniz sevinirim.
Bizim sistemde böyle bir ürün görünmüyor muhtemelen yurtdışı kodu nedeniyle göremiyorum o nedenle net bilgi veremem maalesefEvet hocam Vestel üretimi. A101 de satılan 50U5863DAT modelinin İngiltere'de satılan 55" lik modeli.
Selamlar
1- geri dönebilirsiniz
2- etkilemez
Teşekkürler tekrar