Hayırlı olsun ben de o firmadan aldım
Selam Arkadaşlar;
bana sürekli olarak sorduğunuz ''panel VA mı IPS mi'' sorusunun cevabı için bu başlığı kullanmanızı rica ederim.
Bunun için öncelikle seri numarası, eğer yok ise model belirtmenizi rica ederim.
Ado hocam kutuda checked yazılı bant var fakat ayrıntılı incelediğimde altında daha önce kesilmiş şeffaf, yazısız bant olduğunu farkettim. Revize ürün olabilir mi ?
slm hocam müsait olunca bakarsanız sevinirim regal 50R5020U SN 7871644 700062
LG panel MB130P anakart temiz ürün A atamanBende merak ettim doğrusu
Çok sağolun hocam. Peki "pass2" yazan etiketle ilgili bilginiz var mı? Çok araştırdım, bulamadım, müşteri hizmetleri de bilmiyor.LG panel MB130P anakart temiz ürün A ataman
Son kontrolden geçtikten sonra extra kontrol birimi tarafından her 100 üründen birisinde rastgele seçilip tekrar kutusundan çıkartılıp tekrar kontrol edilip tekrar paketlenip tekrar depoya sevk edilen ürünler onlarÇok sağolun hocam. Peki "pass2" yazan etiketle ilgili bilginiz var mı? Çok araştırdım, bulamadım, müşteri hizmetleri de bilmiyor.
Hay ağzın bal yesin hocamSon kontrolden geçtikten sonra extra kontrol birimi tarafından her 100 üründen birisinde rastgele seçilip tekrar kutusundan çıkartılıp tekrar kontrol edilip tekrar paketlenip tekrar depoya sevk edilen ürünler onlar
Hay ağzın bal yesin hocam