Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ado hocam vestel 65ud8900 ips mi va mı panel ?
samsung 55mu7350 ile arasında kaldım ...?
futbol ve 4k film izlemek için hangisi almalıyız...?
Fiyatlarıda samsung 3700tl
vestel 3500tl

Arada fiyat farkı makası dar, tamam ekran farkı var ama yine de 7350 ağır basar söz konusu futbol olursa :ok

Tabi istesek fikrimizi belli başlı etkenler ise 8900 e de çeviririz ancak ibre 7350 den yana dönüyor bence.

M Çevrimdışı

mehmetkaya1974

Yeni Üye
20 May 2018
29
50
çok teşekkür ederim....65ud8900 almaktan vazgeçtim...nedenleri
1. okuma bu cihazda yok.Samsung cihazda var.
2.hdr bu cihazda yok.Samsungda var.
3.Samsung tv uygulama yükleme var
4.Tizen işletim sistemi olması
5.daha detaylı bilgi için buraya baktım

Yarın a101 de 3699tl SAMSUNG 55MU7350 ALMA zamanı gelmiştir. Ado hocam başını çok ağırttım her şey için çok teşekkür ederim...
yaptığım karşılaştırma doğrumudur ado hocam...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
çok teşekkür ederim....65ud8900 almaktan vazgeçtim...nedenleri
1. okuma bu cihazda yok.Samsung cihazda var.
2.hdr bu cihazda yok.Samsungda var.
3.Samsung tv uygulama yükleme var
4.Tizen işletim sistemi olması
5.daha detaylı bilgi için buraya baktım

Yarın a101 de 3699tl SAMSUNG 55MU7350 ALMA zamanı gelmiştir. Ado hocam başını çok ağırttım her şey için çok teşekkür ederim...
yaptığım karşılaştırma doğrumudur ado hocam...

8900 de HDR var onun haricinde tablo ve tespitine itiraz edilmez.

Yine de zaten benim ibre size uygun olanın SAMSUNG olduğundan yanaydı :ok

Seçiminiz hakkınızda hayırlı olsun diyorum ve sizden mutlaka ürün incelemesi bekliyorum değerli kardeşim :ok

E Çevrimdışı

Eastblacksea

Yeni Üye
21 May 2018
16
42
Az önce resimlerini gördüğüm tv den bahsediyorsan o kesinlikle hata azizim öyle kullanmak zorunda değilsiniz, servis kardeşlerimizi çağırın gerekeni yapsınlar :ok

Konu değişime uzandığında ise MH ile görüşüp farkı ile model değişikliği talep edebilirsiniz genelde olumlu karşılıyorlar :ok
Teşekkür ederim

M Çevrimdışı

mehmetkaya1974

Yeni Üye
20 May 2018
29
50
8900 de HDR var onun haricinde tablo ve tespitine itiraz edilmez.

Yine de zaten benim ibre size uygun olanın SAMSUNG olduğundan yanaydı :ok

Seçiminiz hakkınızda hayırlı olsun diyorum ve sizden mutlaka ürün incelemesi bekliyorum değerli kardeşim :ok
Herşey için çok teşekkür ederim...deneyimlerimi paylaşacağım..

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Az önce resimlerini gördüğüm tv den bahsediyorsan o kesinlikle hata azizim öyle kullanmak zorunda değilsiniz, servis kardeşlerimizi çağırın gerekeni yapsınlar :ok

Konu değişime uzandığında ise MH ile görüşüp farkı ile model değişikliği talep edebilirsiniz genelde olumlu karşılıyorlar :ok
Ayni sorun bendede var ado hocam. Arkadasimiz acmasa boyle bi soruyu bendeko tvdeki sorunu normal karsilacakdim :) arkadasa vermis oldugunuz cevabi uzerime aliniyorum sayin Adem Helvacı Ado abim. Bu gece iştihareye yatmak lazim acaba degisim olurmu olursa auo panelli gelir diye:haha abim degisim olursa degisim icin gerekli kurallar varmi hani kutusu v.b gibi aparat durumlari

M Çevrimdışı

mehmetkaya1974

Yeni Üye
20 May 2018
29
50
aslında 65ud8900 almaya çok hevesliydim ama usb kısmından H.265/HEVC (4K/60p hevc kodec olmaması ve hdr özeliği ile ilgili muamma ..olması kafamı karıştırdı.Kaç bit panel olduğunu dahi kimse bilmiyor.Müşteri hizmetleri dahi bilgili değil. kendi kullanma kılavuzu bile yazmıyor .Aslında eski kullandığım tv lg 55lw5500 serisiydi memnundum ama dünya kupası ve 4k film izleme hastalığım olduğu için samsung ağır bastı.Vesteli almayı çok düşündüm yerli malı ve yetkili servis ağının çok olması ve 65" dev ekran olması gibi ama özellikle size bahsettiğim iki ana sebepten dolayı samsung almaya karar verdim...inşallah yanlış karar vermemişimdir ado hocam ..akılımın bir ucunda Yerli malı Vestel kaldı...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ayni sorun bendede var ado hocam. Arkadasimiz acmasa boyle bi soruyu bendeko tvdeki sorunu normal karsilacakdim :) arkadasa vermis oldugunuz cevabi uzerime aliniyorum sayin Adem Helvacı Ado abim. Bu gece iştihareye yatmak lazim acaba degisim olurmu olursa auo panelli gelir diye:haha abim degisim olursa degisim icin gerekli kurallar varmi hani kutusu v.b gibi aparat durumlari

Olması tercihtir lakin VESTEL pek kasmaz bu konuları, yete rki değişim kararı çıksın ;)

I Çevrimdışı

ibrahimurfali

Yeni Üye
19 May 2018
7
41
Selam aleyküm Adem Helvacı Ado Hocam . Panel Hakkında Bilgi alabilir miyim? geçende yolladım kaç defa. herhalde yanlış yere yolladığım için cevap alamadım.

vestel 65ud8900 SN:9504446800002
vestel 65ub9100 SN:9504122800002

8900-jpg.jpg

9100-jpg.jpg

Geri
Üst Alt