Yaklaşık 2-2.5 ay önce bir görüşte karar verip 4 099 TL’ye Vestel Bayii’den aldığım 65UD8900 tv’mde fark ettiğim bir sorun için
Ado hocamın tavsiyesine uyarak servis istedim. Servisten gelen ilgili yaşadığım sorunu tespit etti ve büyük bir olasılıkla değişim olacak dedi. Bu duruma çok şaşırmıştım, çünkü genelde tv’den memnundum. Sonrasında Manisa’dan arandım ve talebimin sonuçlandığını ve değişim olacağını söylediler. Ellerinde şu an için 65UD8900 olmadığını, 65UD9400 vermek istediklerini ve herhangi bir ücret talep etmeyeceklerini söylediler, bende kabul ettim. Bu iki ürün arasında 65UD9400’ün fiyat olarak daha pahalı ve daha üstün özellikleri olduğunu rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.
Şimdi soruyorum, bu jesti hangi firma yapar?
Ben yaklaşık 10 yıl SHARP marka (japonya üretimi; ki bu önemlidir) LCD tv kullandım. 10 numara bir tv’dir ve hala ilk alındığı gün gibi görüntüsü harikadır. Ama onda da ışık sızması (backlight bleeding) ve bir kaç adet ölü piksel vardı.Yani o da kusursuz değildi..
Vestel Desibel K550 Bluetooth kulaklığı internetten sipariş vermiştim bugün geldi. Tam tamına 79 TL ödedim. İnanın bu fiyata marka bir ürünün sıradan bir kulaklığını ancak alabilirsiniz.
Ben sadece tespitlerimi tarafsız olarak yazdım, karar yine de sizindir..