Ö
Ömer çiçek
Yeni Üye
- 21 Nis 2022
- 42
- 36
Bu iyi mi kötü mü peki.ayni TV aynı marka panel değişik olur mu ki ?LG-BOE-HKC karma kullanılmış
Bu iyi mi kötü mü peki.ayni TV aynı marka panel değişik olur mu ki ?LG-BOE-HKC karma kullanılmış
OLuyor maalesefBu iyi mi kötü mü peki.ayni TV aynı marka panel değişik olur mu ki ?
Karma panel iyi mi kötü mü peki.OLuyor maalesef
@fikoloji @Adem Helvacı 19 mayıs ta 101 den aldığım 43ul2163 icin Bluetooth var dediler 2063 modeli ile aynı diyip a101 in sitesindeki özellikleri gösterdiler. Vestel müşteri hizmetlerinden öğrendim ki 2163 diye bir model sistemlerinde kayıtlı değil a101 için özel uretimmis. Üç harfli marketlere ben kandım kimse kanmadin. İade süreci baslattim ama umudum yok.
Önceki mesajlardaki gibi SN vs. bilgileri göndermeniz lazım. Satın alacağınız yerden rica edin. Verirlerse buraya gönderin bakarlar.Hocam Toshiba 32la3b63dt panel bilgisi alabilir miyim?
Adem Helvacı
Merhaba televizyon dan memnun musunuz ?panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim rica etsem
Televizyon dan memnun musunuz ?panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim rica etsem
NEXON 55 NXN 90A1
S N : 8675063 100110
çok fazla kullanmadım kontrol amaçlı kutuyu servise açtırdım görüntü kalitesi güzel sesi tatmin ediyor kanal geçişleri iyi fiyatına göre güzel televizyon üzerinde vestel yazsa 7000 tl hiçbir farkı yokTelevizyon dan memnun musunuz ?