Ş
Şiyar Aydın
Yeni Üye
- 18 May 2022
- 23
- 21
Önceki mesajlardaki gibi SN vs. bilgileri göndermeniz lazım. Satın alacağınız yerden rica edin. Verirlerse buraya gönderin bakarlar.Hocam Toshiba 32la3b63dt panel bilgisi alabilir miyim?
Adem Helvacı
Merhaba televizyon dan memnun musunuz ?panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim rica etsem![]()
Televizyon dan memnun musunuz ?panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim rica etsem
NEXON 55 NXN 90A1
S N : 8675063 100110
çok fazla kullanmadım kontrol amaçlı kutuyu servise açtırdım görüntü kalitesi güzel sesi tatmin ediyor kanal geçişleri iyi fiyatına göre güzel televizyon üzerinde vestel yazsa 7000 tl hiçbir farkı yokTelevizyon dan memnun musunuz ?
Birbirine yakın ama Panda daha iyi gibi. HKC renk kapsamında bir tık önde ama kontrastta daha zayıf ve renk sıcaklığı düşük diyor. Forumda da Panda panel hakkında yorumlar olumlu diye hatırlıyorum. Aceleniz yoksa ustalardan da yanıt bekleyin derim benim tam bilgim yok. Aceleniz varsa Panda alın geçin.Adem Helvacı
TEKNOwest F fikoloji
By_Trol
Umut Barış
Hocam selamlar, rica etsem bu iki panel hakkında karşılaştırmalı yorum yapabilir misiniz? Geçen hafta aldığım Toshiba panelin bu sefer 50" ini alıcam ama hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim.. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.