ips mi va panel mi oluyor efendimsamsung panel
ips mi va panel mi oluyor efendimsamsung panel
va yapıya sahipips mi va panel mi oluyor efendim
teşkkür ederim.va yapıya sahip
Peki bu CHOT panel VA mıdır ,IPS midir. Şöyle bir televizyonun kenarına doğru gidince görüntüde kararma olmuyor. IPS panelmiş hissiyatı var ama panelden midir bilmiyorum bu teyzeme aldığımız 50U9500 model vestel televizyonu hiç beğenmedim. Hareketli görüntülerde bulanma oluyor. Acaba diyorum uydunun kablosunu mu değiştirsem. Eski kablo ve sinyal seviyesi çok düşük 45%lerde geziyor. Belki de bu bulanmanın sebebi ondandır diye düşünüyorum.CHOT panel
U9500 tavsiye ettiğimiz ve beğendiğimiz bir model değildir. Sinyalle alakalı değil ana kart kaynaklı. Chot panel orta segment panel ilk sayfada video mevcut. Va yapıda yanlardan kararma yapar solar.Peki bu CHOT panel VA mıdır ,IPS midir. Şöyle bir televizyonun kenarına doğru gidince görüntüde kararma olmuyor. IPS panelmiş hissiyatı var ama panelden midir bilmiyorum bu teyzeme aldığımız 50U9500 model vestel televizyonu hiç beğenmedim. Hareketli görüntülerde bulanma oluyor. Acaba diyorum uydunun kablosunu mu değiştirsem. Eski kablo ve sinyal seviyesi çok düşük 45%lerde geziyor. Belki de bu bulanmanın sebebi ondandır diye düşünüyorum.
Bundan yaklaşık 4,5 sene önce Bizim eve Vestel 48UA9350 almıştık. Bariz bir şekilde VA panel. Kenardan bakınca görüntüde kararma oluyor ama görüntüsü önden bakınca harika LG ya da Samsung TVlere kafa tutar görüntüsünün mükemmeliği konusunda ama bu yeni model olan 50U9500 ki siz de bu benim gönderdiğim barkoda göre CHOT panel diyorsunuz (bu panelide ilk defa duydum) pek memnuniyet sağlamadı hem renk konusunda hem hareketli görüntülerdeki bulanma konusunda. Sanki Vestel değil de sıradan Hi-level ya da merdiven altı marka televizyon aldık hissiyatı verdi bize. Hayal kırıklığı oldu özellikle de 48UA9350 den sonra.
Anakartı bugün televizyonun servis menüsünden baktım MB230 diyordu.U9500 tavsiye ettiğimiz ve beğendiğimiz bir model değildir. Sinyalle alakalı değil ana kart kaynaklı. Chot panel orta segment panel ilk sayfada video mevcut. Va yapıda yanlardan kararma yapar solar.
AynenAnakartı bugün televizyonun servis menüsünden baktım MB230 diyordu.
CHOT Panelpanel bilgisi alabilir miyim?teşekkürler
kurulum için servis geldi bugün.servis yetlilileri ips panel olduğunu söylediler.doğru değil o zaman..!CHOT Panel
MB170 Anakart
VAkurulum için servis geldi bugün.servis yetlilileri ips panel olduğunu söylediler.doğru değil o zaman..!
LG IPS Panelpanel bilgisi alabilirmiyim IPS mi va mi