Malesef hocam. TV yi almadım, araştırıyorum. Etiket bilgilerine sahip değilimTv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekler misin.
Malesef hocam. TV yi almadım, araştırıyorum. Etiket bilgilerine sahip değilimTv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekler misin.
Linki inceler misin.Malesef hocam. TV yi almadım, araştırıyorum. Etiket bilgilerine sahip değilim
hkc ve boe panel üretimi mb211s ana kart mevcut ortlama bir tv yaşlı işiMerhaba. Regal 43R654F modelinin anakart ve panel bilgisini öğrenebilir miyim?
hkc ve boe panel üretimi mb211s ana kart mevcut ortlama bir tv yaşlı işi![]()
Samsung panel MB230 ana kartMerhaba arkadaşlar. Panel bilgisi nedir acaba?
![]()
CHOT panelZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bunun panelini öğrenme durumumuz var mı acaba. Şimdiden Teşekkür Ederim.
samsung panelmerhaba adem bey benimde panel bilgisi sorum olacak.teşekkür ederim.
55ud9400
sn: 8080195 800102
ips mi va panel mi oluyor efendimsamsung panel
va yapıya sahipips mi va panel mi oluyor efendim
teşkkür ederim.va yapıya sahip
Peki bu CHOT panel VA mıdır ,IPS midir. Şöyle bir televizyonun kenarına doğru gidince görüntüde kararma olmuyor. IPS panelmiş hissiyatı var ama panelden midir bilmiyorum bu teyzeme aldığımız 50U9500 model vestel televizyonu hiç beğenmedim. Hareketli görüntülerde bulanma oluyor. Acaba diyorum uydunun kablosunu mu değiştirsem. Eski kablo ve sinyal seviyesi çok düşük 45%lerde geziyor. Belki de bu bulanmanın sebebi ondandır diye düşünüyorum.CHOT panel