TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
panda panelMerhaba,
Panel ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim? Teşekkürler,
MB181TC anakart
panda panelMerhaba,
Panel ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim? Teşekkürler,
MB181Emerhabalar 55 inç tvlerde en yeni anakart modeli nedir acaba mb230 haricinde
teşekkürler yanıtınız için model numarası var mı acaba bildiğiniz bu anakarta sahipMB181E
Fikoloji merhaba iyi çalışmalar bu ana kart yeni galiba özellik olarak hangi kartın devamı olmuş oluyorMB181E
teşekkürler yanıtınız için model numarası var mı acaba bildiğiniz bu anakarta sahip
regal 55r754u tv de yaşadığım sorun için bölgemdeki teknik servis film ve müzik videoları gibi görüntülerde mozaiklenmenin normal olduğunu sorun olmadığını bu televizyonun kapasitesinin bu olduğunu kriterler dahilinde olduğunu ve daha iyi bir vestel tv alırsam bu sorun olmazmış şeklinde atölye teknisyeni ünvanlı kişi çocuk kandırır gibi saçma sapan şeyler söyledi vesteli aradım bu servisten hizmet almak istemediğimi başka servisten kişi göndermelerini rica ettim istanbul merkez servisten bu işten gerçekten anladığını düşündüğüm birisi geldi sorunu tespit etti fabrikaya bildireceğini belirtti fabrika beni arayacak değişim talep edeceğim mb230 haricinde android tv olanların anakartları nasıldır mb181e olmazsa onun alternatifi olabilir android tv olanlar performans açısında bana yol gösterirseniz memnun olurum
Mb130s yerine mb230 geldi şimdi de bunun yerine mb181e geldi, tahminimce önümüzdeki günlerde modeller piyasaya sürülecek. Üretim aşamasında model numaraları fln belirlendi müsait zamanda modelleri paylaşırım ? ama henüz teknik detayına hakim değiliz onunda EXcomZkko ile takip ediyorum.Fikoloji merhaba iyi çalışmalar bu ana kart yeni galiba özellik olarak hangi kartın devamı olmuş oluyor
50UA9600 panel olarak hkc,panda,chot VA panel kullanılmışMerhaba,
Toshiba 49UA2063DT ve Vestel 50UA9600 modelleri nin panel bilgilerini öğrenebilirmiyim
F fikoloji
auo panel va
Abi iyi bir panel mi bu auo panel?auo panel va
mb230 ana kart
ilk sayfda video mevcut. bakabailirsiniz. Auo güzel bir panelAbi iyi bir panel mi bu auo panel?
Fikoloji merhaba iyi çalışmalar bu ana kart yeni galiba özellik olarak hangi kartın devamı olmuş oluyor
50UA9600 panel olarak hkc,panda,chot VA panel kullanılmış
49ua2063dt panel olarak konusu mevcut ; 49UA2063DT 50UA2063DT 58UA2063DT Android Tv Teknik Özellikleri samsung va panel