samsung panel![]()
panel anakart bilgisi öğrenebilir miyiz?
enetji etiketlerinde değişiklik oldu bu nedenle hangisi doğru bilemiyorum ama bir tv G sınıfı olacağını sanmıyorumçok teşekkür ederim abi birde son bir sorum olacak kutunun içinden iki adet enerji tüketim kağıdı çıktı bunların hangisini ciddiye almalıyım hangisi benim cihazım için bilgi verirsen sevinirim
![]()
hocam birinde kwh / bölü yıl diğeri kwh / 1000 saat büyük ihtimalle ikiside aynı soldaki Türkiye diğeri farklı bir ülkeye göre yani soldakini baz almak lazımenetji etiketlerinde değişiklik oldu bu nedenle hangisi doğru bilemiyorum ama bir tv G sınıfı olacağını sanmıyorum
İkiside ortalama 54kwh en yüksek soldakinde 78 olmuş olarak gözüküyor.hocam birinde kwh / bölü yıl diğeri kwh / 1000 saat büyük ihtimalle ikiside aynı soldaki Türkiye diğeri farklı bir ülkeye göre yani soldakini baz almak lazım
Benden eksi. ?50U9500 de tek sıkıntı karma panel olması mı?
Paneli sorgulatıp samsung ise almayı düşünüyorum. Doğru seçim mi olu?
Eksileri nedir bu model ve boyutun.
? İşte burada profesyonellik devreye girip ayırıyor. T sadece TMC anlamında değil choT olarak ta grcemektedir. Bunun da ayrımını üzerindeki tcon kartından yapıyoruz.![]()
Ürün kurulumu yapıldı ancak bana dün Chot panel demiştiniz TMC çıktı sanırım niye öyle oldu seri numarasından kontrol etmiştik halbuki ?
Nasıl TV memnun musun ?? İşte burada profesyonellik devreye girip ayırıyor. T sadece TMC anlamında değil choT olarak ta grcemektedir. Bunun da ayrımını üzerindeki tcon kartından yapıyoruz.
Bu panel şimdi chot mu TMC mi ?? İşte burada profesyonellik devreye girip ayırıyor. T sadece TMC anlamında değil choT olarak ta grcemektedir. Bunun da ayrımını üzerindeki tcon kartından yapıyoruz.
ChotBu panel şimdi chot mu TMC mi ?
Hareketli sahnelerde ciddi titreme ve mb130t anakarta rağmen bunu nasıl çözeriz acaba ?
Bu panel şimdi chot mu TMC mi ?