Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yani gel de çıldırma :)
Samsung panel olan 55 inç Pandal panel olan 50 inç arada 800 lira gibi bir fiyat farkı da var
Şu an attığın hiç bir cihazın modelin veya fiyatına bakmadım. Ama 130s ; en dandik panel de bile : orta veya başarılı görüntü alabilirken - mb230 en iyi panelde bile ortalama veya başarısız görüntü alıyor.

C Çevrimdışı

cagri2506

Aktif Üye
18 Ocak 2021
70
30
SEG 55sbu710 ve 50sbu700 ürünler. Şimdi 130s olan kafama yattı beğendiğiniz bir model mi bilmiyorum ama 3100 lira gibi bir fiyatı var makul bir fiyat gibi geldi bana. Şu an zor bela WhatsApp ile seri no attırdım kendime ama çok da istekli değiller olmazsa ben yarın gideyim bir kendim bakayım belki bakarsınız LG ya da Samsung panel ve mb130s anakart çıkar :) Sabah saatlerinde de hızlı cevap veriyor musunuz ? Benim için önemli bir an çünkü panda elimde bir dursun ama samsung panel bulursam tadından yenmez :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
SEG 55sbu710 ve 50sbu700 ürünler. Şimdi 130s olan kafama yattı beğendiğiniz bir model mi bilmiyorum ama 3100 lira gibi bir fiyatı var makul bir fiyat gibi geldi bana. Şu an zor bela WhatsApp ile seri no attırdım kendime ama çok da istekli değiller olmazsa ben yarın gideyim bir kendim bakayım belki bakarsınız LG ya da Samsung panel ve mb130s anakart çıkar :) Sabah saatlerinde de hızlı cevap veriyor musunuz ? Benim için önemli bir an çünkü panda elimde bir dursun ama samsung panel bulursam tadından yenmez :)
Müsait olursak buralardayiz

C Çevrimdışı

cagri2506

Aktif Üye
18 Ocak 2021
70
30
Müsait olursak buralardayiz
Son bir soru daha sorayım şu an size daha fazla rahatsız etmeyeyim forumda daha önce konuşuldu biliyorum 50sbu700 modeli Hi-Level 50UHL650 ile aynı klasman sanırım panel yapısı ve anakart modeli olarak ama hangisini tavsiye edersiniz bir tarafta Vestel var diğer tarafta sunny bir de SBU olan model prime video falan destekliyor mu bilmiyorum tam bi özellik kıyaslaması yapamadım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Son bir soru daha sorayım şu an size daha fazla rahatsız etmeyeyim forumda daha önce konuşuldu biliyorum 50sbu700 modeli Hi-Level 50UHL650 ile aynı klasman sanırım panel yapısı ve anakart modeli olarak ama hangisini tavsiye edersiniz bir tarafta Vestel var diğer tarafta sunny bir de SBU olan model prime video falan destekliyor mu bilmiyorum tam bi özellik kıyaslaması yapamadım
ikiside hemen hemen aynı hangisi ucuz ise onu al. ikiside vestel üretimi, ikisndede prime video mevcut.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
75u9500 görüntü kalitesi renklerinin canlılığı Ekran parlaklığı nasıl Samsung veya LG göre tavsiye edermisiniz Sadece bu ürün için inanın siteye üye oldum
VESTEL 75U9500 Modeline Kuşbakışı
yada
konusu senin alanın :)
u9500 hmm ne bilim yani ;

C Çevrimdışı

cagri2506

Aktif Üye
18 Ocak 2021
70
30
ikiside hemen hemen aynı hangisi ucuz ise onu al. ikiside vestel üretimi, ikisndede prime video mevcut.
sizin 100 tane panel ve anakart modelini tek tek marka modeline göre yazdığınız bir paylaşıma denk geldim orada yine 2019 senesine ait 49 inç olan hem samsung panel hem de 130s anakart olan buldum ama satışı bitmiştir a101 belki depoda varsa hani anca o şekilde olur sanırım.
Fiko hocam inanmayacaksın ama ikisi de aynı fiyat :) Yani Hi level hala Vestelin desteği altında mı ikisinden birini almaya niyetlendim ikisi de 3100 lira şu an bu fiyat bandın da bir de şuna bak dediğiniz bir ürün varsa düşünmeden bakıcam çünkü ben yine siz olmasanız ne karma panel bilirdim ne de anakart önemi. Beni ufak yönlendirirseniz bu hafta artık bu televizyon işini noktalandırıcam :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
sizin 100 tane panel ve anakart modelini tek tek marka modeline göre yazdığınız bir paylaşıma denk geldim orada yine 2019 senesine ait 49 inç olan hem samsung panel hem de 130s anakart olan buldum ama satışı bitmiştir a101 belki depoda varsa hani anca o şekilde olur sanırım.

Fiko hocam inanmayacaksın ama ikisi de aynı fiyat :) Yani Hi level hala Vestelin desteği altında mı ikisinden birini almaya niyetlendim ikisi de 3100 lira şu an bu fiyat bandın da bir de şuna bak dediğiniz bir ürün varsa düşünmeden bakıcam çünkü ben yine siz olmasanız ne karma panel bilirdim ne de anakart önemi. Beni ufak yönlendirirseniz bu hafta artık bu televizyon işini noktalandırıcam :)
Diyorum ya aynı cihaz.
Hı level markası vestelin yada sunny ürünü değildir. A101 markasına aittir. Panel olarak tek fark biri karma auo üretimi. Her türlü panda ikisinde de varm e niye sitrese giriyorsunuz. İki panelde Va yapıda. İki panel de açı duyarlı. Yanlardan solma yapar.

C Çevrimdışı

cagri2506

Aktif Üye
18 Ocak 2021
70
30
Diyorum ya aynı cihaz.
Hı level markası vestelin yada sunny ürünü değildir. A101 markasına aittir. Panel olarak tek fark biri karma auo üretimi. Her türlü panda ikisinde de varm e niye sitrese giriyorsunuz. İki panelde Va yapıda. İki panel de açı duyarlı. Yanlardan solma yapar.
Garanti süreleri de aynıymış Fiko hocam. Dediğiniz gibi marka hariç tamamen aynı hiçbir farkları yok. Gereksiz stres oldum. Olmadı evin yakınlarındaki a101'lere bir bakayım belki 49UHL650 bulurum samsung panel olan. Film izlemek temel amacım olacağı için VA daha mantıklı geliyor sadecePanda yerine Samsung panel olsaydı daha iyiydi yoksa anakart iyiymiş bunlarda :)

B Çevrimdışı

BORA2222

Yeni Üye
27 Ocak 2021
3
47
Merhaba panel bilgisi almam mümkün müdür. Teşekkürler

IMG_20210127_2113237.jpg

C Çevrimdışı

cagri2506

Aktif Üye
18 Ocak 2021
70
30
Fiko hocam bugün Hi-Level 50 HLU 650 modeli alacağım sanırım. Şimdi bu üründe hem panda hem auo panel var demiştiniz biraz baktım da auo paneli daha çok önermişler son görüşünüz nedir yine de panda mı ? F fikoloji

Geri
Üst Alt