Bulunursa tabiki auoFiko hocam bugün Hi-Level 50 HLU 650 modeli alacağım sanırım. Şimdi bu üründe hem panda hem auo panel var demiştiniz biraz baktım da auo paneli daha çok önermişler son görüşünüz nedir yine de panda mı ? F fikoloji
Bulunursa tabiki auoFiko hocam bugün Hi-Level 50 HLU 650 modeli alacağım sanırım. Şimdi bu üründe hem panda hem auo panel var demiştiniz biraz baktım da auo paneli daha çok önermişler son görüşünüz nedir yine de panda mı ? F fikoloji
boe .. teşekkürler umarım işimi görür çok tutulmayan bir model sanırım , fakat indirime girince bütçe sebebiyle tercih ettim , bir sorum daha olacaktı tanıyan var ise şu ürün işe yarar mı 260 tl
POWERFUL AVR-1012 1200VA
Chot panel
Hocam chot panel alınır mı ? Yoksa panda panel 130s olan hi level mi düşünmek lazım bir de bu modelde sadece chot mu var ?Chot panel
Mb130t ana kart
Sadece chot panelHocam chot panel alınır mı ? Yoksa panda panel 130s olan hi level mi düşünmek lazım bir de bu modelde sadece chot mu var ?
130t sanırım en iyi anakart yanlış bilmiyorsamSadece chot panel
En iyi diye birşey yok hepsinde artı ve eksiler var. Bizim gibi göz zevki uymuş ,fazla sorun ve sıkıntı görmediğimiz 130 serisi kartları başarılı biliyoruz. Mb130 Mb130p mb130s mb130t gibi uzantıları mevcuttur130t sanırım en iyi anakart yanlış bilmiyorsam
3700 liraya bu toshiba tv alınır mı peki Toshiba olduğu için garantisi de ek 1 yıl zatenEn iyi diye birşey yok hepsinde artı ve eksiler var. Bizim gibi göz zevki uymuş ,fazla sorun ve sıkıntı görmediğimiz 130 serisi kartları başarılı biliyoruz. Mb130 Mb130p mb130s mb130t gibi uzantıları mevcuttur
Alınabilir.3700 liraya bu toshiba tv alınır mı peki Toshiba olduğu için garantisi de ek 1 yıl zaten
Hocam bu ürünün kumandasında Netflix prime video tuşları falan var mı ? Ona göre alıcam şimdiAlınabilir.
CHOT panelHocam bu ürünün kumandasında Netflix prime video tuşları falan var mı ? Ona göre alıcam şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
SN: 8554914001193
Panel bilgisi nedir acaba bugün çok yazdım hakkınızı helal edin
Chot ve panda kıyaslanırsa hangisi daha iyidir ?CHOT panel
Aynı kalitedeChot ve panda kıyaslanırsa hangisi daha iyidir ?