mb211s ana kart
panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim ,
32H9400 bekliyordum 32H9500 geldi . bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı ?
şimdiden tesekkurler ...
hkc panel
mb211s ana kart
panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim ,
32H9400 bekliyordum 32H9500 geldi . bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı ?
şimdiden tesekkurler ...
8176510901263 lg panel m130s ana kart
Ustam panel bilgisi alabilirmiyiz mumkunse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde bu urun var
@fikoloji
Tesekkurler8176510901263 lg panel m130s ana kart
32sbh510 için ne yazıkki doğru resmi almamışsın
sn ile başlayan kısım önemlidir
bu kart neden bu kadar uygun acaba çıkmamıSlm
Resimdeki 17mb130s kart benim 49ud8400 tv ye uyarmi.bendeki tv de lg panel var.
Saygilarimla..
Malum tv halen calismiyor.2 hafta oldu.hic bir sekilde flash bellekleri gormuyor...
evet cikma 49ud8460 tan cikma panel kirikmis.bu kart neden bu kadar uygun acaba çıkmamı
çıkma ise fiyatı pahalı bence sıfırı bile hemen hemen 300-400 arası iken ona 250 vermek ne kadar makul bilemedim. gerçi çok kullanılmamış olsa gerekevet cikma 49ud8460 tan cikma panel kirikmis.
sizi bulmuşken 17mb130s tek tip bir kart mıdır? çeşitleri var mıdır? desem...çıkma ise fiyatı pahalı bence sıfırı bile hemen hemen 300-400 arası iken ona 250 vermek ne kadar makul bilemedim. gerçi çok kullanılmamış olsa gerek
Evet bir kaç farklı kodda üretimi mevcuttu. Ama farkı nedir hiç bakmadım. Farklı model mb130s tvlerde üretilmiştisizi bulmuşken 17mb130s tek tip bir kart mıdır? çeşitleri var mıdır? desem...
donanımsal farklar da söz konusu muydu ? yani birbirinin yerine kullanmayı düşünsek, tv kasasına delik mi açmamız gerekir.Evet bir kaç farklı kodda üretimi mevcuttu. Ama farkı nedir hiç bakmadım. Farklı model mb130s tvlerde üretilmişti
Aslında eski tiplerde arka kapakta sert bant vardır. Örnek 2 hdmı olan bir kasaya 3 hdmı li bir kart tsktigimda kolayca falcata ile değiştiriyor dum.donanımsal farklar da söz konusu muydu ? yani birbirinin yerine kullanmayı düşünsek, tv kasasına delik mi açmamız gerekir.
forumda göremedim. varsa bilemiyorum. bence vestel anakartlar model model olmalı. fotoları , karşılaştırmaları falan. ne dersiniz?Aslında eski tiplerde arka kapakta sert bant vardır. Örnek 2 hdmı olan bir kasaya 3 hdmı li bir kart tsktigimda kolayca falcata ile değiştiriyor dum.
Ama USB giriş kismi sıkıntılı. Oradaki braket ile oynamak zor. Örnek benim TV paneli 130 ve 120 uyumludur. Orjinali 120 dir. Ben buna mb130p ana kart taktım kendim delik açtım zaten resimden belli. ?
Edit: yeni tiplerde pek dikkat etmedim kasa yapısına ?
Bunu yapabilecek bir kaç kişi var zaten ama misal ben ev, iş, bebiş derken bu kadar zaman ayırabiliyorum. Bir sürü YouTube kanalım için video çekiyorum sonra vakit yok diyor telefonda tutuyorum sonra bakıyorum hafıza dolu, hemen sil ?forumda göremedim. varsa bilemiyorum. bence vestel anakartlar model model olmalı. fotoları , karşılaştırmaları falan. ne dersiniz?
Buradaki kisim degistirilebilir oldugu icin degistirerek taktiginiz anakarta ait plastigi takmak mümkün,asil sorun olabilecek sey arka kapak ,oraya da görsel anlamda hos olmasada müdahele ederek cözüm bulmak mümkün...Ama USB giriş kismi sıkıntılı. Oradaki braket ile oynamak zor.
aynen abi denk gelmeyince gelmiyor işte değişebilir bir parçadırBuradaki kisim degistirilebilir oldugu icin degistirerek taktiginiz anakarta ait plastigi takmak mümkün,asil sorun olabilecek sey arka kapak ,oraya da görsel anlamda hos olmasada müdahele ederek cözüm bulmak mümkün...