By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Henüz yok.Abi CSOT panelden olumsuz geri dönüşler oluyor mu ? F fikoloji By_Trol sorum sizin içinde geçerli
Henüz yok.Abi CSOT panelden olumsuz geri dönüşler oluyor mu ? F fikoloji By_Trol sorum sizin içinde geçerli
CHOT panel mb230 anakartPanel ve anakart bilgisi rica edebilirmiyim. Şimdiden çok teşekkür ederim...
SN: 8402363 000941
Bunun paneli VA mı IPS mi acaba? Rica etsem bakabilir misiniz?CHOT panel mb230 anakart
va yapıya sahipBunun paneli VA mı IPS mi acaba? Rica etsem bakabilir misiniz?
henüz dönüş olmadı, ama oturup başına nasıl panel miş diye bakmadım. bana denk gelmedi abiAbi CSOT panelden olumsuz geri dönüşler oluyor mu ? F fikoloji By_Trol sorum sizin içinde geçerli
panda panel va dır. ama çok fazla açı sorunu görmedim. bunun nerden çıkardım diye sorarsanızF fikoloji ustam urunu bende almayi dusunuyorum CC430LV1D panda panelmis uzerindeki ama ips veya va hangisi oldugunu anlayamadim yarsimci olursaniz sevinirim.
mb230 ana kart
Teşekkürler kötü panel mimb230 ana kart
boe panel
ortalama diyebilirizTeşekkürler kötü panel mi
YouTube oynatmaz çünkü mb96 ana kartpanel ve anakart bilgisi rica ediyorum. ev sahibimden 1250tl ye ikinci el olarak aldım fullhd 48" hatasız. kazıklandım mı? youtube ve filmleri takılmadan oynatırmı internetim güçlüyse?