Ben 49 uhl 650 aldım 1999₺...muhtemel 28 kasım'dan kalan ürün Samsung panel çıktığına göre 660 olan model full HD ne kadar aldın 660 olan modeli
Ben 49 uhl 650 aldım 1999₺...muhtemel 28 kasım'dan kalan ürün Samsung panel çıktığına göre 660 olan model full HD ne kadar aldın 660 olan modeli
Paneli hakkında bilgi edinebildin mi?Ben 49 uhl 650 aldım 1999₺...
SaPaneli hakkında bilgi edinebildin mi?
samsung panel
mb130s ana kart
ben az önce internet siteleri üzerinden sipariş verdim kutusunu açmadan panelini Sorgulatacağım panel yapısı hoşuma gitmezse kutusunu açmadan iade edeceğim
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah...iadeyi gerektirecek bir durum olacağını sanmıyorum...neticede bu fiyata bu ürün kaçmaz.. umarım mutlu olursunuzben az önce internet siteleri üzerinden sipariş verdim kutusunu açmadan panelini Sorgulatacağım panel yapısı hoşuma gitmezse kutusunu açmadan iade edeceğim
Samsung VA ekran çıkarsa ne yapalım Bir de LG İps panel olanları mevcut internet siteleri üzerinden sipariş verdim muhtemelen yeni seriden olacağını düşünüyorum ama Samsung VA ekran çıkarsa pişman olur muyum? acaba yoksa kutusunu açmadan iade mi edeyim Va çıkarsaHayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah...iadeyi gerektirecek bir durum olacağını sanmıyorum...neticede bu fiyata bu ürün kaçmaz.. umarım mutlu olursunuz
Ustalar bu konuda açıklama yaptı...arada çok fark yok...zevkinize göre tercihiniz değişebilir diyorlar...neticede her iki panel üreticiside Kore...ben değiştirme imkanım olduğu halde değiştirmeyi düşünmüyorum....karar sizinSamsung VA ekran çıkarsa ne yapalım Bir de LG İps panel olanları mevcut internet siteleri üzerinden sipariş verdim muhtemelen yeni seriden olacağını düşünüyorum ama Samsung VA ekran çıkarsa pişman olur muyum? acaba yoksa kutusunu açmadan iade mi edeyim Va çıkarsa
Siz şu anda Va ekran lı uhl650 mi kullanıyorsunuz belki dediğiniz gibi gayet tatmin edicidir Bizde yıllardır LG marka IPS ekran 1 TV kullanıyoruz kutusundan da çıkarıp bizzat test etmeden de anlayamayız galiba VA ekranlı uhl650 cihazı bakalım hayırlısı olsun tavsiyeniz için çok teşekkür ederimUstalar bu konuda açıklama yaptı...arada çok fark yok...zevkinize göre tercihiniz değişebilir diyorlar...neticede her iki panel üreticiside Kore...ben değiştirme imkanım olduğu halde değiştirmeyi düşünmüyorum....karar sizin
Evet Uhl 650 kullanıyorum... inşaallah hayırlı olsun... umarım mutlu olursunuz...rica ederim forumun amacına hizmet ettiysem ne mutlu bana...iyi günlerSiz şu anda Va ekran lı uhl650 mi kullanıyorsunuz belki dediğiniz gibi gayet tatmin edicidir Bizde yıllardır LG marka IPS ekran 1 TV kullanıyoruz kutusundan da çıkarıp bizzat test etmeden de anlayamayız galiba VA ekranlı uhl650 cihazı bakalım hayırlısı olsun tavsiyeniz için çok teşekkür ederim
Samsung panelMerhaba panel bilgisi rica edebilir miyim lütfen? Şuanda dükkanda buldum, 1 hafta önce geldi dediler. Muhtemelen eski parti olabilir. Numaranın sonu 90003 gibi gördüm.
samsung panelBir de bu ürüne bakabilir misiniz, size zahmet.