Yani fiyat ortada, ınternete bu fiyatta arama yaptırsanız el parmakları kadar çıkar ?Biraz fazla soru sordum ama
Hocam çok soru sordum ama son olarak 1699 TL ye almak mantıklı mıdır?
Büyük ekranlarda samsung ve lg dışında pek yoktu, simdi ise buyuk ekranlarda cok sık karşımıza çıkıyor.Vestel sanırım iyice ucuz panellere geçmeye başladı. Baksanıza ne sorulsa panda çıkıyor artık.
Smart kullanmıyorum evde ki de Vestel smart ama hic ihtiyacım olmadı bu ikinci TV olarak alacağım, birde ulusal yayınlarda 4k yayın çok az 4k TV nin bizim hd ulusal kanallarda ki performansı ile bu FHD TV nin performansı çok farkediyor mu?Yani fiyat ortada, ınternete bu fiyatta arama yaptırsanız el parmakları kadar çıkar ?
Servis ağı olanları tercih erebildiniz.
Televizyon dan ve smart özelliğinden kusursuz yararlanmak ıstiyorum dersen almaman tavsiyem olur.
Ama ben cok sık smart kullanmıyorum, tv göstersin biraz iyi olsun hemde ekrani biraz buyuk olsun dersen alabilirsin?
Yardım edebilirmisiniz lütfen umarım buda panda panel çıkmazTekrar merhabalar Vestel 65U9500 Seri No ; 8360368900527 panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim acaba ?
Demek ki Vestel panda panelleri sadece Regal tv lerde kullanmıyor Muş aslında bu tür soru işaretleri ne girmektense LG den almak lazımYardım edebilirmisiniz lütfen umarım buda panda panel çıkmaz![]()
Bu cihaz eski 2017 model olarak görülüyor 2000 TL nin altında olması gerek ne kadar fiyatı
Eski evet Babama almıştım 1800 TL ye 2 sene olmuştur sanırım. Merak ettim bakayım ne kullanmışlar diye.Bu cihaz eski 2017 model olarak görülüyor 2000 TL nin altında olması gerek ne kadar fiyatı
Az önce kontrol ettim internet üzerinde tonla hala satan var ama iyi bir cihaza benziyor UHD 4K fakat wi-fi yok DLNA yok fakat zannedersem interneti kablo ile arkasında bağlıyorsun bence günümüzün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak bir cihazbakalım ben de merak ettim o dönem için hangi paneli kullanmışlar anakartı kullanmışlarEski evet Babama almıştım 1800 TL ye 2 sene olmuştur sanırım. Merak ettim bakayım ne kullanmışlar diye.
Çok teşekkür ederim7529535606202 lg panel mb96 ana kart
7607694600830 lg panel mb97 ana kart
AUO panel mb130p anakart
TeşekkürlerAUO panel mb130p anakart