Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

R Çevrimdışı

Recep GÖRMÜŞ 

Aktif Üye
2 Haz 2018
90
53
ben de konunun geçmişlerini incelerken fark ettim 8360'ların ips de olabildiğini, görüp aldanan arkadaş olmaz umarım silemedim gönderiyi. biz de ayırsınlar diye rica ettik A101'deki arkadaşlardan, VA'sı da IPS'i de kabulumuz artık. yarın ne çıkarsa bahtımıza :)
online satışı var. Sitesinden de tedarik edilebilir.

G Çevrimdışı

Gelibolu

Yeni Üye
13 Ocak 2020
10
49
Bana söylenen A100 tedarik zincirinde sorun olduğu ve gelecek gidecek malların şuanda kontrol edilemediği. Bölge yöneticilerine kadar ulaştılar bilgi aldılar ama ürünler hakkında bilgi sahibi değil kimse. Benim bulunduğum yere 1 tane bile tv gelmedi ( 7 adet a101 şubesi var), yarın gelecek sevkiyatta çıkar mı onuda bilemiyorlar. Ama sağolsunlar bütün şubelerde ilgi gösteriliyor, telefon isteniyor, geri dönüp bilgi vereceğiz deniyor. "Yarın gel kardeşim, perşembe satılacak bu mal" havasında değil hiç kimse, herkes gerçekten tedarik edip müşterinin beklentisine cevap verebilmek için mücadele ediyor.

B Çevrimdışı

bugra7

Aktif Üye
15 Ocak 2020
57
Bana söylenen A100 tedarik zincirinde sorun olduğu ve gelecek gidecek malların şuanda kontrol edilemediği. Bölge yöneticilerine kadar ulaştılar bilgi aldılar ama ürünler hakkında bilgi sahibi değil kimse. Benim bulunduğum yere 1 tane bile tv gelmedi ( 7 adet a101 şubesi var), yarın gelecek sevkiyatta çıkar mı onuda bilemiyorlar. Ama sağolsunlar bütün şubelerde ilgi gösteriliyor, telefon isteniyor, geri dönüp bilgi vereceğiz deniyor. "Yarın gel kardeşim, perşembe satılacak bu mal" havasında değil hiç kimse, herkes gerçekten tedarik edip müşterinin beklentisine cevap verebilmek için mücadele ediyor.

Bizimkiler de kesin bir şey söyleyemediler, demek bundanmış. Benden de numara aldılar, yarın gerekirse başka şubelere de yönlendiririz yardımcı oluruz dediler. Gerçekten ben de müşteri için çabaladıklarına şahit oldum, memnunum bu konudan.

O Çevrimdışı

Omen42

Yeni Üye
4 Ara 2019
17
43
Kolay gelsin panel bilgisi alabilirmiyim

IMG-20200116-WA00025695c354bd5cfb15.jpg

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Hayırlı günler az önce ben yanlış forum bölümüne fotoğraf attım kusura bakmayın. Bu gün almış olduğum televizyonun panel kart ve ips veya va olduğu konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla.
NOT: Bu konularda hiç bilgim olmadığından sizlere rahatsızlık verdim kusura bakmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hayırlı günler az önce ben yanlış forum bölümüne fotoğraf attım kusura bakmayın. Bu gün almış olduğum televizyonun panel kart ve ips veya va olduğu konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla.
NOT: Bu konularda hiç bilgim olmadığından sizlere rahatsızlık verdim kusura bakmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lg ıps panel
mb130s ana kart

Geri
Üst Alt