nedimm' Alıntı:
Adem bey diğer üyelerin mesajlarına cevap verirken benimkine neden cevap vermiyorsunuz bir problem varsa söyleyin formda olmamızı istemiyorsanız ben ve formda olan arkadaşlarımızla birlikte çıkalım iki gündür cevap bekliyorum yerli üretime destek vermeye çalışıyoruz 4 yildir vestelden 10 adet tv aldım memnun kaldiklarimda oldu olmadiklarimda oldu ama yazlığım da ve diğer evlerimde kullandım ama halen bu markayı tercih ediyorum sebebi içten gelen marka sevgisi sizinde daha önceden vestel çalışanı veya eğitmeni olduğunuzu biliyorum eğitim seminerleri resminizi gördüm çünkü fabrika bağlantınız olduğu için bilgilerinize itimat ediyorum zaten benim.mesleğim kamera üzerine piksel üzerine samsung lg veya yabancı markalar bir adim önde olabilir ama önemli olan 3 yıl garanti ve satış sonrası destek buyuzden tercihim vestel dir regal seg nex on bunlarda ayni fabrikada üretilse dahi marka sempatim var yalnızca vestel ama 10 televizyon bana su tecrübeyi verdi her markada olduğu gibi en üst serisi tercih edilmeli tatminlik için keskinlik ve canlılık için özet olarak mesajlarima cevap vermeyeceksiniz formdan cikalim
Çıkmak istiyorsanız çıkın, kimseyi zorla tutmuyoruz, kimseye de yalvarmıyoruz ''foruma gelin'' diye.
Beni MH deki müşteri temsilcileri ile karıştırmayın, ben sizin gibi heyecanlı tipler yüzünden, sabırsız, karşısındakini hor gören, ''Yapmıyorsan şikayet ederim/giderim'' gibi tehditlere başvuran tipler yüzünden istifa ettim kurumdan ve burada PAŞA GÖNLÜM NASIL İSTERSE öyle davranırım kimseye de bunun hesabını verecek değilim.
Bakın ben nasıl sabırla okuyor, sabırla cevaplıyorsam, efendi efendi yazıyorsam, siz de aynı sabır ile bekleyecek, aynı efendilikle yazacaksınız, yazmıyorsanız zaten gidin lütfen forumdan. Tiribünlere oynayıp ''Arkadaşlarla gidelim'' pasınız ise tam bir komedi olmuş.
Bana 20 ye yakın mail attınız, sabırla size aynı sorularınıza aynı cevapları yazdım, ''FORUMDA SORUN'' dedim yine mailden yazdınız, yine ''FORUMDAN SORUN'' dedim yine mailden cevap yazdınız, Zor zar foruma geldiniz bu sefer Forumda yazılım konusunda AYNI mevzuları değişik kelimelerle sordunuz yine cevap yazdım, halen de cevap yazıyorum.
Ben burada 24 saat yokum, benim de bir hayatım, işlerim var. Saatlerdir forumda yoktum, geldim, sıralamaya göre tek tek herkese cevap yazıyorum zaten, heyecanlı yapınıza ve sabırsızlığınıza, TACİZ EDERCESİNE arka arkaya aynı şeyleri yazmanıza rağmen yine de şu ana kadar ne sorduysanız cevap yazdım ama bu son yazdığınız yetti bana
NEREYE İSTİYORSANIZ, ORAYA GİDİNİZ..