Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
kozmolog' Alıntı:Sayin ado bu hangi panel
SN:7915197 700822
SAMSUNG :
kozmolog' Alıntı:Sayin ado bu hangi panel
SN:7915197 700822
kozmolog' Alıntı:Sayin ado daha onceki 49ub 8300 model tv arizali idi vesten direk fabrikadan ayni model gonderdi bu da samsung ama daha net ve iyi geldi bana anlamadim.
gsaslan05' Alıntı:İyi akşamlar Ado bey
SN: 7899007 700346 paneli ve özelliklerini yorumlarmısınız?
Teşekkür ederimAdo' Alıntı:gsaslan05' Alıntı:İyi akşamlar Ado bey
Selamlar;
Benim favorim olan MB120 anakartlı bir ürün ancak SAMSUNG yerine AUO panelli birürün olsaydı tadından yenmezdi zira ben SAMSUNG panellerin renk ve canlılık performanslarını bu üretimlerde başarılı bulmuyorum.
gsaslan05' Alıntı:Teşekkür ederimAdo' Alıntı:gsaslan05' Alıntı:İyi akşamlar Ado bey
Selamlar;
Benim favorim olan MB120 anakartlı bir ürün ancak SAMSUNG yerine AUO panelli birürün olsaydı tadından yenmezdi zira ben SAMSUNG panellerin renk ve canlılık performanslarını bu üretimlerde başarılı bulmuyorum.
Rüzgar68' Alıntı:Ado_ Üstadım...
Ben 15 gün önce yeni satın aldığım eve yeni bir Samsung 55mu7000 serisi tv aldım...Samsung yetkilileri kurulum yaptıktan sonra evin sisteminde uydu sinyali alamadıklarından müteahhit ile görüşüp binanın elektroniği ile ilgilenen firma görüşmemi ve duvarlardaki kutulara sinyal ölçümü yapmalarını istedi...
İşin özeti müteahhitin evime gönderdiği elektronik firması yeni aldığım Tv ti duvar ünitesine oturtmaya çalışırken parmak baskısı ile paneli kırdılar ve ekran sağdan 20-25cm simsiyah şerit ben çizgiler oluştu...Firma bedelini ödemeye yanaşmıyor ki mevzuyu mahkemeye taşıdım...
Şimdi asıl sorum şu Ado üstadım...
Kusura bakma biraz uzun oldu
Samsung 55mu7000 paneline 2800 tl fiyat verdi... Ben televizyonu 3200 tl ye almıştım n11 den..O yüzden panel bana epey pahalı göründü ...
Benim bu Tv ye uygun fiyatlı panel bulabilirmiyim acaba dışarıdan... Yada Vestel’den Samsungun ürettiği bir panel buna uyumlu olurmu?En uygun şekilde bu hasarı nasıl giderebilirim...
Onun dışında Samsung tan bu durum karşısında soğudum için Vestel 55ud9400 almaya karar verdim..Ancak Bu Tv de Samsung panel kullanıyor...Ve ufak bir parmak baskısı ile kırılacak kadar narin mi bu paneller...Vestel’in hangi serisini bana tavsiye edersiniz piyasadan şuanda mevcut olan...Şimdiden teşekkürler