teşekkürler.. geçen gün baktığımda bir tane kalmıştı.. eğer satıldıysa sipariş verecekler o yüzden bir de şunu sormak istiyorum. toshiba 43l2863dat modelin hepsi ips panel, 49 inç olan model ise ips - va karışıktı galiba..yanlış mı hatırladım?J Jepaq, lg panel mb211s anakart
merhaba 130s şase
Merhaba,panel hakkında bilgi rica edebilir miyim,teşekkürler.
fikoloji bey,
panel bilgisi, hdr ve wcg hakkında bilgi verir misin?
Seri no: 7520108 600417
bu cihaz zaten değişim olmuş, bahsi geçen hiç bir özellik yok, mb100 şase , zaten curved kalktıSevgili ado, panel bilgisi, hdr ve wcg hakkında bilgi verir misin?
Seri no: 7520108 600417
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler Bilgi için. Seçme şansımız yok ama İnşallah yerine gelecek olan da dolby vision +wcg ve ips panel olur. Değişim ve fabrika stoğu olduğu İçin yukarıda ki özellikle ve lifetime konusunda biraz endişem söz konusu. Sizin ön görünüzü yada fikrinizi öğrenebilir miyim?bu cihaz zaten değişim olmuş, bahsi geçen hiç bir özellik yok, mb100 şase , zaten curved kalktı
bunun yerine gelecek olan : 4K SMART 65UD9000 65" LED TV
gelecek modelde mevcuttu diye hatırlıyorum, seri numarası paylaşırsan yinek kontrol ederim, ayrıca andiroid cihaz isteseydiniz daha iyidi, tabi seçme hakkınız varsa, önceden curved yerine android gönderiliyordu, şimdi 65'' smart gönderiliyorTeşekkürler Bilgi için. Seçme şansımız yok ama İnşallah yerine gelecek olan da dolby vision +wcg ve ips panel olur. Değişim ve fabrika stoğu olduğu İçin yukarıda ki özellikle ve lifetime konusunda biraz endişem söz konusu. Sizin ön görünüzü yada fikrinizi öğrenebilir miyim?
tek model mevcut, keşke ilk anda iletişime geçseydiniz, bu konuda Ado daha bilgilidir, bi de onun yorumunu bekliyelim,F fikoloji Hocam yıkıldım şimdi. Aslında ben sizin piramit tepesi öneriniz doğrultusunda 55” 9650 istedim ama fabrika stoğu yok dendi. Yerine 65UD9000 verelim dediklerinde boyutu itibari ile cazip gelmişti.
Henüz değişim cihazı elime ulaşmadı. Şansımı denemek isterim. Siz hangi modeli tavsiye edersiniz android olarak
üretim olalı 10-15 gün olmuş bir modeldir henüz net bilgi vermem yanlıştır, daha sonra tekrar kontrol edelim ?merhaba,
bugün yetkili servis kuruluma gelecek. ürünün seri numarası aşağıda ki gibidir.
bana acil olarak panel bilgisi, wcg,hb, dolby vision var mı diye bilgi verebilir misiniz F fikoloji Ado
SN: 8218928900350