fabrika ekleyincehızlı dönüş ve ilgi için çok teşekkür ederim.
diğer sorunuzdan anladığım kadarı ile ana kartı mb130s doğru mu?
panel bilgisi, wcg,hb ve dolby vision var mı diye en yakın ne zaman öğrenebiliriz acaba?
Süper ? teşekkür ederim çok sağolunfabrika ekleyince
mb 130s lerin %99 da bu özellikler mevcut, sizinkidede vardır, mb130s şase mevcut doğrudur
Şu an kapalı kutu halinde maalesef birkaç gün sonra bunu yapabilirim. Diğer arkadaşlar SN ile bilgi alabildiği için sormak istemiştim.B brkprlk35,
kumandadan menü4725 tuşlayıp servis menü fotosu ekleyiniz.
mb130s şase, cmo panel olabilir sisteme henüz girişi yapılmamış bu nedenle önümüzdeki günlerde tekrar kontrol ederizRegal 50R7520U modeli SN: 8213224900248 yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim..
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, Regal müşteri hizmetlerini aradım VA panel dediler o nedenle SN ile sormak istemiştim kutu açıldığında menü ile fotoğraflandırırım teşekkürler..mb130s şase, cmo panel olabilir sisteme henüz girişi yapılmamış bu nedenle önümüzdeki günlerde tekrar kontrol ederiz
25.03.2019 üretim tarihidir yani yeni cihaz sisteme bilgi akışı olmamıştır
cmo larda va paneldir büyük ihtimal doğru tahmin ettik, dediğin gibi görsel eklersen daha iyi olacaktırTeşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, Regal müşteri hizmetlerini aradım VA panel dediler o nedenle SN ile sormak istemiştim kutu açıldığında menü ile fotoğraflandırırım teşekkürler..
selam hayırlı olsun![]()
İyi aksamlar arkadaslar, Panel hakkında bilgi verebilir misiniz?