C
Chelseasmile
Yeni Üye
- 19 Mar 2019
- 2
- 34
Vestel 49ud9360 ın paneli va mı? 9200 va biliyorum ancak 9360 hakkında bilgi bulamadım. İkisi arasında fiyat farkı yok gibi birşey.
Merhabaselam hayırlı olsun,
mb130 şase, Titanyum menü, hdr 10, lg ıps panel
130s şase,qui menü, HDR10, lg ıps panel
Merhaba, ben de panel bilgilerini öğrenebilir miyim?
evet 8195433 900168 seri numarası olan qui menüMerhaba
Seri numaralarimiz çok benzer ama benimkine qui menü denmişti galiba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim hem bilgi hem iyi dileğiniz için. Bu menü farkı nedir hocam? Yazılım konusundan gördüğüm en güncel sürümdü bendeki.selam,
hayırlı olsun
mb130 şase , carbon menü, hdr10, lg ıps panel
Menü 4725 yapın çıkan ekran resmini ekleyin yazılıma bakalim. Carbon menü vestelin standart menüsü dürTeşekkür ederim hem bilgi hem iyi dileğiniz için. Bu menü farkı nedir hocam? Yazılım konusundan gördüğüm en güncel sürümdü bendeki.
İyi akşamlar Panel bilgisi öğrenebilir miyim
Aldığınız site nedirÇok teşekkürler. Ürün va panel olduğu için iade etmek istiyorum aldığım firma iade kabul etmiyor prosedür hakkında yardımcı olabilir misiniz.
Vestel 49ud9360 ın paneli va mı? 9200 va biliyorum ancak 9360 hakkında bilgi bulamadım. İkisi arasında fiyat farkı yok gibi birşey.
49UD9360 V10120914 ürün kodu ile satılıyorsa samsung va panel MB130S şase HDR10+DOLBY VISIONBilen yok mu? Eger 9360 çoklu panel üretimse hiç riske atmayıp sadece va panel kullanan 9200ü alacağım. Eğer 9360da tek çeşit panelle üretiliyorsa ve va panelse 9360 alacağım
Gittigidiyor smartmagaza diye satıcı smartonline tic.aş. kutusu açılmış ürünü iade almıyoruz diyor. 14 gün cayma hakkını kullandırmıyor.Aldığınız site nedir
yazdığı bilgilerin yetersiz olduğu panel bilgisinin olmadığını cihaz eline gelene kadar ulaşamadığını bu nedenle iade etmek istediğini belirt. kutu üstünde bile yazmayan özelliği açmadan nasıl anlayabilirim gibisinden gitti gidiyora yazGittigidiyor smartmagaza diye satıcı smartonline tic.aş. kutusu açılmış ürünü iade almıyoruz diyor. 14 gün cayma hakkını kullandırmıyor.