130s şase,qui menü, HDR10, lg ıps panelMerhaba, ben de panel bilgilerini öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim130s şase,qui menü, HDR10, lg ıps panel
130s şase, qui menü, samsung va panel, hdr ve detay bilgisine ulaşamıyorum daha yeni üretim 10 gün kadar olmuş bu nedenle bütün bilgiler tanımlı değil.merhaba kolay gelsin panel bilgisi öğrenebilir miyim
çok teşekkür ederim F fikoloji bey130s şase, qui menü, samsung va panel, hdr ve detay bilgisine ulaşamıyorum daha yeni üretim 10 gün kadar olmuş bu nedenle bütün bilgiler tanımlı değil.
ama hdr mevcuttur
Kendime cevap vereyim:Bir soru da ben sorayım bakayım,peki menü+4725 yaptığımızda :
PANEL: 47_VESUNDLN12_2D ....................
diye giden (yazan) yerde görebiliyormuyuz panel cinsini acaba,cevap evet ise nasıl anlarız ne olduğunu,teşekkür ederim
Cevap vermiştim abi yukarıdaKendime cevap vereyim:
Nasıl anlarızın cevabı,tv üzerinden değil ama tvden dosyaları alınca çıkıyor ortaya,mesela bendeki :
9090 tv = CMO
MB96 tv = CMO
MB97 tv = CMO
Diye yazdım ama,acaba doğrumu onu da bilmiyorum,üstelik MB97 içinde UHD panel ini de var,değiştirsemmi acaba
Bari bozuntuya verme,öyle pat diye yazılırmı ,yaşlılık işteCevap vermiştim abi yukarıda
selam,F fikoloji hocam 8056534 800366 bakabilir misiniz rica etsem?
selam hayırlı olsun,ustadlar selamlar. ben de panel bilgisini alabilir miyim size zahmet?
55R6020U
SN: 8195433 900168
VPAZ: 20274630
Simdiden tesekkurler