Ado' Alıntı:SKRY86' Alıntı:Arkadaşlar,
panel ile ilgili benimde şikayetim vardı. 49ub8300 model tv yi aldım ve panelini ado hoca ya sorgulattığımda samsung va olarak çıktı.
Bunu servise bildirdim gelip baktılar video çektiler. ekranda sorun olmadığını normal olduğu söylendi. Farklı şeylerde söylenmiş fakat servisi genel olarak beğendiğim için karalamak istemiyorum. Neyse video ve fotolar merkeze gönderilmiş.
Gelen cevap ise panel teknolojisinin bu şekilde olduğu izleme açısının 90 derece olduğu ve talep edilirse müşteri hizmetleriyle tekrar görüşebileceğim yönünde.
Ben tv nin ekran açısı dışındaki tüm özelliklerinden ve performansından memnun olduğum için fazla kurcalamıyorum.
Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim izleme alanım genelde karşıdan olduğu için çok problem etmeyeceğim.
Arkadaşlara yardımcı olur diye bu bilgileri paylaşmak istedim.
Evet kesinlikle açı duyarlı bir televizyon, yaptığımız testler de biz de (Kullanıcı gözü ile) bunu bariz fark ediyoruz bu nedenle ben tüm arkadaşlarımıza eğer imkanı var ise ürünü önce izleyerek almalarını ısrarla tavsiye ediyorum. :
Ürünü media markta izlemiştim böyle bir problem gözükmüyordu her açıdan canlı duruyordu. ürünü internetten aldım. sonuçta kapalı kutu olduğu için kontrol etme şansımızda yok maalesef. Ürünü tek marka panelden üretseler insanların kafası karışmazdı. nette ki yorumlara baktığımızda bir çok kişi ekran silikliğinden şikayetçi fakat ips ekranı şikayet edeni görmedim. eğer tüm üretim va olsa mağazalarda incelediğimizde buna göre kara verirdik.