teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ses sabit geliyor derken,anlamadım inan ?Bu arada acaba Bluetooth için de Tv'de ses ayarı varmıdır.Benim kulaklığı ses sabit geliyor.
Ses sabit geliyor derken,anlamadım inan ?Bu arada acaba Bluetooth için de Tv'de ses ayarı varmıdır.Benim kulaklığı ses sabit geliyor.
Sanırım bluetoottan ses alınca kontrol edememekten bahesdiyor arkadaşBu arada acaba Bluetooth için de Tv'de ses ayarı varmıdır.Benim kulaklığı ses sabit geliyor.
Hımm, ses ayarlarından " Ses çıkışı" seçilince demi olmuyor?Sanırım bluetoottan ses alınca kontrol edememekten bahesdiyor arkadaş
Bende ses sistemine bluetooth ile bağlantı yaparsam tv kumandasından sesi kontrol edemiyorum
Yok malesef her yolu denedimHımm, ses ayarlarından " Ses çıkışı" seçilince demi olmuyor?
Çok ilginç ya,BT ile ses ayarının yapılamaması,bende BT li tv olsa yazılımı didik didik ederdim,ama belkide normali budur,çünkü kullandığım tek BT cihaz telefon için,araç kullanırken,hanım hep arar "nerdesin şimdi" diye genelde merak eder de araba kullanırken ?Yok malesef her yolu denedim
Dur iyi dedin profil alim tv den ben bir kurcalimÇok ilginç ya,BT ile ses ayarının yapılamaması,bende BT li tv olsa yazılımı didik didik ederdim,ama belkide normali budur,çünkü kullandığım tek BT cihaz telefon için,araç kullanırken,hanım hep arar "nerdesin şimdi" diye genelde merak eder de araba kullanırken ?
merabalar tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz yardımcı olmak isterim.Kendim cevap verim kendime
Cihazı orjinal yazılıma dönderdim bluetoth çalıştı sonra tekrar çekirdek yazılım yükledim sorunsuz çalıştı bluetooth ama tv kumandasından ses sistemini kontrol edemiyorum sanırım bu giderilmez artık buna şükür diyelim
Selam;merabalar tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz yardımcı olmak isterim.
tv ye bluetooth ile bağlanınca kumanda kontolü pasif kalıyor doğrumudur ?Selam;
65 ud 9400 mb120 anakart televizyonum var.
Ses sistemim Lg sj3 soundbar
Bluetoth aracılığı ile ses sistemine bağlanınca ses açma kapama kısma özelliklerini tv kumandasından kullanamıyorum.
Profil edit ayarlarında yapılabilirmi çözümü varmıdır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/TD]
Profili tv den aldım. Burdan audiıo bluetooth ayarlarına baktım ama yapamadım.
Belki bu profilde neyi değiştireceğimi söyleyebilirisiniz
menü Ses ayarlarına girip fotoğraf atarmısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tv ye bluetooth ile bağlanınca kumanda kontolü pasif kalıyor doğrumudur ?
hocam ses sistemi jack üzerinden bağlımı tv nizeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Burdaki resimde
Evet ses çıkışı kısmı seçili olsada tv kumandasında açma kapama kısma hiçbirşey yapılamıyor
Dostum ses sistemi tv ye bluetoth üzerinden bağlı sorun bluetooth üzerinden bağlantı yaptığında tv nin ses kontrolünü yapamamakhocam ses sistemi jack üzerinden bağlımı tv nize
anladım resim atıyorum şimdiDostum ses sistemi tv ye bluetoth üzerinden bağlı sorun bluetooth üzerinden bağlantı yaptığında tv nin ses kontrolünü yapamamak
böyle bir denermisin bakalım muhtemelen çözülüranladım resim atıyorum şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: