selodonanım
Aktif Üye
- 4 Ara 2017
- 246
Ses sistemi ne ile bağlı? Kulaklıkla mı? Menü > Ses kısmında Kulaklık / Ses Sistemi diye bir seçenek yok mu?
Kulaklık girişinden bağlı ses sistemi
Ses sistemi ne ile bağlı? Kulaklıkla mı? Menü > Ses kısmında Kulaklık / Ses Sistemi diye bir seçenek yok mu?
Kulaklık girişinden bağlı ses sistemi
Arkadaşlar Merhaba;
TV lerin kulaklık çıkışından ses sistemine bağlantı yapan arkadaşların kullandığı kulaklık volume ile master volume kontrollerinin ayrı olması nedeniyle oluşan negatif geri dönüşlere istinaden, kulaklığı master volum haline getiren yazılım ve uygulama şekli ile ilgili bilgi paylaşıyorum. Bu yazılım MB9X ler için uygundur. Diğerlerini de (Olanları tabi) mümkün olan ilk fırsatta yayınlamaya çalışacağım.
Televizyon kumandası ile ses sisteminin seviyesinin kontrol edilememesi ile sonuçlanan bu konunun çözümü bu konu başlığındadır.
Yükleme yönergesini aşağıya paylaşıyorum. Yazılımı da bu konu başlığı altında sizlere link olarak veriyorum
1. USB bellek içerisinde ""profile"" isimli bir klasör oluşturulur
2. mb90_swprofile.bin ve mb90_hwprofile.bin dosyaları USB içerisindeki ""profile"" klasörüne kopyalanır
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüsünden ""USB operations"" yapılır
5. Power on/off sonrası yeni profile dosyaları yüklenmiş olacaktır
[Gizli içerik]
Arkadaşlar Merhaba;
BURADA anlattım ses düzeltme işlemini,kolaylıkla yapabilirsin sevgili sanalexpress...Arkadaşlar mb120 ve mb130 TV'ler için de kulaklık sesini master ses yapmam için çözüme ihtiyacım var. Daha önce senkron sorunu için de Ado üstad bakacaktınız ama bir ses çıkmadı sizden. Öncelikli sorun kulaklık açma kısmayı kumandadan master olarak kullanmak, ikinci olarak küçük senkron sorunu için ayar var mı?
Servis menüdeki ses seviyesi tv ilk kurulumda çalıştığında vereceği ses seviyesidir,standart ayardır,herhangi bir uygulama ile alakalı değildir bu seviye,ama illa ben yükseltmek istiyorum dersen eğer,bunu profil dosyalarından yapabilirsin,ama tavsiye etmem,çünkü yukarıda "siyah kalın olarak" belirttim nedenini.Servis menüsünde ses 24 seviyede onu nasıl yukseltirim
eline sağlıkMesaj otomatik olarak birleştirildi:
eline sağlık