Ellerine saglik
Yaziyi nerden aktif edecem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ellerine saglik
Son düzenleme:
Ellerine saglik
İlk mesajı beğenin ve yorum yapınEllerine saglik
UP!!!Ado MB95M anakarta sahibim. Yanlışlıkla mb95 yazılımı yüklemem sonucu tv vestel ekranında kaldı ve açılmıyor. Mb95M yazılımı yüklemek için OK tuşuna basılı tutsaam da TV Vestel yazısına geçiyor ve yazılımı yüklemiyor fakat mb95 yazılımını yüklemeye çalıştığımda tekrardan TV yüklemeye başlıyor yazılımı. Ama tabi ki yine vestel ekranında kalıyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Ado hocam merhaba Vestel Smart 3D 47PF9090 televizyonum var Vewd app i yüklemek istiyorum ama marketimde o yok sürümüm V.3.3.8c bunu güncellemek istiyorum Versiyonu da sanırım MB91 buna uygun yazılım alabilir miyim listede daha günceli yok çünkü teşekkürler.
3.3.8c baya eski yazılımAdo hocam merhaba Vestel Smart 3D 47PF9090 televizyonum var Vewd app i yüklemek istiyorum ama marketimde o yok sürümüm V.3.3.8c bunu güncellemek istiyorum Versiyonu da sanırım MB91 buna uygun yazılım alabilir miyim listede daha günceli yok çünkü teşekkürler.
sana kendi kullandığım yazılımı hazırlayıp yolluyayım ama acele etme ,mutlaka yollarım 

Ben birde senden menü+4+7+2+5 yapıp foto almanı istiyorum,buraya ekle bakayım fotoğrafı göreyim tvyiEvet hiç güncellenmedi güncelleme yapmaya çalıştım güncel yazılım bulunamadı diyor bir frekans varsa arattıracaktım ama bulamadım.Çok teşekkür ederim bekliyorum tabi bir uygulama indirip bir deneme yapmamız gerekiyor o yüzden biraz acele ediyorum ama beklemedeyim.![]()