E
emredag777
Yeni Üye
- 30 Haz 2019
- 4
- 29
vestel 42PF8175 güç kaynağı modelini bilen varmı arkadaşlar birde nereden sarin alabilirim?
güç kaynağı modeli 17IPS19-5 miş sıfır bulamadım hep çıkma var piyasada aceba arızasını gidermek mümkün mü ledlerin enerjisini kesiyor bir andaE emredag777, seri no paylaşırmısın
Does the TV have any problems?
I have nothing for this TV. Sorry. Say the motherboard and display code. Maybe we can find something. You can copy the content of the memoriesYes
remained blocked
on the ignition logo
Merhaba Hocam benimde aynı yazılıma ihtiyacım var.Ado hocam benim soruna da bi bakarmısınız. HOCAM BENDE 40PF7120 40 İNC LED TV VAR SERİ NO SU 7216204-400073 ÇEKİRDEK SÜRÜMÜ 3.6.6 C FUL YAZILIM VE ÇEKİRDEK YAZILIM ATARMISINIZ. BİDE KODİ UYGULAMALARINI YÜKLEYEB İLİYORMUYUZ TV YE BU KONUDA BİLGİ ALABİLİRMİYİM . televizyon kafasına göre davranıyor şu aralar yani yayın var olduğu haliyle bulunamıyor. internete girebildiğim halde giremiyorum. you tube girebildiğim halde internet bağlantısı yok mesajı alıyorum vs. programı bi güncellemesi geldi herhalde bi yükleyeyim de kendine gelsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@ado hocam benim soruna da bi bakarmısınız. HOCAM BENDE 40PF7120 40 İNC LED TV VAR SERİ NO SU 7216204-400073 ÇEKİRDEK SÜRÜMÜ 3.6.6 C FUL YAZILIM VE ÇEKİRDEK YAZILIM ATARMISINIZ. BİDE KODİ UYGULAMALARINI YÜKLEYEB İLİYORMUYUZ TV YE BU KONUDA BİLGİ ALABİLİRMİYİM . televizyon kafasına göre davranıyor şu aralar yani yayın var olduğu haliyle bulunamıyor. internete girebildiğim halde giremiyorum. you tube girebildiğim halde internet bağlantısı yok mesajı alıyorum vs. programı bi güncellemesi geldi herhalde bi yükleyeyim de kendine gelsin
Tvde sıkıntı yoksa hiç elleme bence , eğer smart için istiyorsan zaten pek desteği de yok smart için,ama elimde bulunsun diyorsan ,tv nin arkasındaki barkod ve menü +4+7+2+5 servis menü fotosunu "okunaklı" olarak çekip ,aşağıdaki konuda istek yapabilirsinMerhaba Hocam benimde aynı yazılıma ihtiyacım var.
Bu arada vesteldriver.com sitesi'ne artık erişilemiyor.
Saygılarımla...
Yazılım için cihazın arka kaapgindaki seri numarasını paylaşınızMB81 anakartlı 39 inç vestel tv miz var tv kumandaya yada tv zerindeki stand by tuşuna cevap vermiyor anakartı değişmeği düşünüyorum ne dersiniz televizyonun led ışığı yanıyor,sıfır anakarta program nası yüklerim.Cevaplarsanız sevinirim.