sonucu bilgi paylaşırsan sevinirizSaat doğru hocam. Modemi 2 kere resetledim defalarca kapatıp açtım. Hatta modemle alakası olmayan cep telefonumun hattın internetini bile wifi ile paylaşarak denedim onunla da aynı. Artık yapacak bir şeyim kalmadı bekliyorum bakalım servis ne diyecek.
Sayın teknovest, öyle ya da böyle arkadaş TV'yi yüklenip getireceği için elimde hazır yazılım bulunsun istemiştim. İlginiz için teşekkürler.@taoche, led bar kaynaklı olabilir .öncelikli olarak cihazın arka ızgaralarında led lerin ışık verip vermediğini kontorol edin.
@taoche, led bar kaynaklı olabilir .öncelikli olarak cihazın arka ızgaralarında led lerin ışık verip vermediğini kontorol edin.
Altını çizdiğim konuyu mutlaka deneyin,yazılım konusunda endişen olmasınSayın teknovest, öyle ya da böyle arkadaş TV'yi yüklenip getireceği için elimde hazır yazılım bulunsun istemiştim. İlginiz için teşekkürler.

@ysfdmrts @fikoloji @teraspy @hosbulduk
An itibariyle vewd içindeki uygulamalar çalışıyor. Ama hala hız testi 0 mbps. Servis gelecek full yazılım attığım için life time yeniden sıfırlandı. Umarım bir şey demezler. Çekirdek yazılım vs yüklemedim. Servis gelince yüklerler sanırım. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Hız testi sorunu da çözümlenirse güzel olacak sanırım. Birde bizim bu jvc 49vu73t de pixelence teknolojisi açılıyormu donanım haberde bir arkadaşın resmini gördüm denedim ama olmadı?
sayın @teknovest şu linkteki yazılım erişim izni istiyor acaba bu yazılım sizde varsa benimle paylaşabilir misiniz?
17MB130 3.4.7.1.1.0 (CONNECTED)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Resme link ver bakayım,merak ettim@ysfdmrts @fikoloji @teraspy @hosbulduk
An itibariyle vewd içindeki uygulamalar çalışıyor. Ama hala hız testi 0 mbps. Servis gelecek full yazılım attığım için life time yeniden sıfırlandı. Umarım bir şey demezler. Çekirdek yazılım vs yüklemedim. Servis gelince yüklerler sanırım. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Hız testi sorunu da çözümlenirse güzel olacak sanırım. Birde bizim bu jvc 49vu73t de pixelence teknolojisi açılıyormu donanım haberde bir arkadaşın resmini gördüm denedim ama olmadı?