Evet sayın arkadaşlar ve sayın büyüklerim servis geldi bugün. Çekirdek yazılımı yüklediler. Daha sonra menü 4725 yaptı ve resim çekti. Ama hız testi sorunu hala ayno 0 mbit. 1 kere 1 mbit oldu kablolu bağlantıda.
Yapılan işlemleri bende yaotım diyemedim tabi. Gelen arkadaş bu normal dedi. Ben de anormal dedim kafama takıldı dedim ama dinletemedim. Neyse zaten full yazılım atmıştım. Life time sıfırlanmıştı. Birşey demediler gördülermi bilmiyorum. Seslenmedim artık. Umarım bir daha ki güncellemeye çözerler. Teşekkürler.
en sorunsuz versiyon olduğunu hatırlatıtım. belkide ip çakışması var yada pek anlamam ama modem ara yüzünde bi sıkıntı olabilir.Evet sayın arkadaşlar ve sayın büyüklerim servis geldi bugün. Çekirdek yazılımı yüklediler. Daha sonra menü 4725 yaptı ve resim çekti. Ama hız testi sorunu hala ayno 0 mbit. 1 kere 1 mbit oldu kablolu bağlantıda.
Yapılan işlemleri bende yaotım diyemedim tabi. Gelen arkadaş bu normal dedi. Ben de anormal dedim kafama takıldı dedim ama dinletemedim. Neyse zaten full yazılım atmıştım. Life time sıfırlanmıştı. Birşey demediler gördülermi bilmiyorum. Seslenmedim artık. Umarım bir daha ki güncellemeye çözerler. Teşekkürler.
D Labnet Umut Barış