Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

O zaman bunu @Sota Ahmet kardeşime bir bildirelim zira ben linklerde hiç bir oynama yapmamıştım, Güncelleme sonrası bazı şeyler mi değişti acep. :alala

Ben kurcalamadan evvel Ahmetim bir kontrol etsin bakalım :ok
Evet,link sonunda
View hidden content is available for registered users!

linklerin ustune tiklayinca calisiyor
hide kodunun eklentisi suan icin calismamakta
birkacgune duzeltilmis olur.

Tamamdır sevgili ahmet,eline koluna sağlık ,hadi ben köyüme kaçar artık :)

Sayın @Ado son uzantıyıda kaldırsanız iki yazılımdada bir yerlerde sorun olduğu açık @fikoloji ve @rfve de kontrol etti ve sorun var bir yerlerde

17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n
View hidden content is available for registered users!
2 şart to view hidden content
  • View hidden content is available for registered users!
  • View hidden content is available for registered users!

Abim Arkadaşımızın verdiği linklere tıklayınca evet.

Ama ilk sayfaya gidip linklere tıklıyorum gayet normal çalışıyor az önce videosunıu çektim sana yolluyorum wp den şimdi :ok
verilen linklerde sorun var onun haricinde
1. sayfadaki linklerin ustune tiklayinca calismakta
hide ekinin silinmesine gerek yok.

birgun sabah bir kalkmissin yan parsele gece konduyu dikivermisim :haha1
:cal
Konuyu dağıtmayayım,telden girdim pc ile,yazmadan olmaz dedim kendi kendime ...
Yav şimdi de paylaşıma açmamışınki bazı linkleri @Ado ondan inmiyor hala...
bak resimde altını kırmızı çizdim,görüntülüyenler indiremez yazıyor ya :)

adem2.png

Burada da "görüntülüyenler indirebilir" yazıyor ve iniyor :)
adem17c714a7bb15e4f74.png

@teraspy eğer iki yazılımıda indirebiliyorsanız rica etsem paylaşabilir misiniz?
Ben indirmedim,sadece kontrol ettim,ama sevgili Ado ve Sato kesin düzenler linkleri,o zaman da indirebilirsin,acelesi yok,nasılsa forum bizim ?

Son düzenleme:
:cal
Konuyu dağıtmayayım,telden girdim pc ile,yazmadan olmaz dedim kendi kendime ...
Yav şimdi de paylaşıma açmamışınki bazı linkleri @Ado ondan inmiyor hala...
bak resimde altını kırmızı çizdim,görüntülüyenler indiremez yazıyor ya :)

adem2.png

Burada da "görüntülüyenler indirebilir" yazıyor ve iniyor :)
adem17c714a7bb15e4f74.png

@teraspy eğer iki yazılımıda indirebiliyorsanız rica etsem paylaşabilir misiniz?
Ben indirmedim,sadece kontrol ettim,ama sevgili Ado ve Sato kesin düzenler linkleri,o zaman da indirebilirsin,acelesi yok,nasılsa forum bizim ?

Benim en büyük hatam, Bu paylaşımları yaparken drive alanında herkese her haltı serbest seçtim. İndir yükle düzenle değiştir tokuştur herşey açıktı.

Sonra zamanla üyeler linklere erişemediklerini söylemeye başladı. Girip kontrol ediyorum bakıyorum dosya erişime kapanmış.

:alala diyor ve ayarları düzenliyordum vs sonra birgün bir baktım sağ trafta bazı bilgilerin olduğu bir bar var. Orayı kontrol edince anladım ki bilinçli kasti veya habersiz bilemiyorum ama bir şekilde üyeler bu yazılımlara erişimleri kapatmaya başlamış.

Durum böyle olunca elimden geldiğince yazılılara girip tek tek hepsinin ayarını DÜZENLER yerine GÖRÜNTÜLER olarak değiştirdim ancak seçeneklerde de GÖRÜNTÜLEYENLER AYNI ZAMANDA İNDİREBİLİR tercih ettim.

Amacım, Görsün, indirsin ama başka bir şey yapmasınlar şeklindeydi.

Ya gözümden kaçan bazı şeyler var. Ya da içimizde artniyetli birisi var bilemiyorum :kiskis

Neyse zaten bu konular can sıkmaya başladı o nedenle @Sota Ahmetimin 1tb lık drive alanında tüm yazılımları toplayıp oradan paylaşacağız.

Orada tek adresten ve standart ayarlar ile sadece görülüp indirilebilecek şekilde ayarlar öyle bırakırız artık.

Böylece benim paylaşımlarımın drive, @fikoloji kardeşimin dosyaupload olması karmaşasını da ortadan kaldırmış oluruz :ok

@Sota başkan bu işi hızlandıralım en iyisi.

@teraspy ayarları olması gerektiği gibi düzenledim tekrar kontrol edermisin rica etsem :ok

@Ado hocam yarin musait olursam
tum yazilimlari kendi drive ceker linkleri guncellerim.

Sevgili adem,tamam şimdi iniyor sıkıntı kalmamış,eline koluna sağlık :bye

Geri
Üst Alt