önerdiğiniz birşey varmı hocam hangisini alayım?Ana kart eski yani tv eski android box alıp kullanmak daha uygun seçim olur.
önerdiğiniz birşey varmı hocam hangisini alayım?Ana kart eski yani tv eski android box alıp kullanmak daha uygun seçim olur.
Forumda android box bölümü var. AndroidTvBoxTurkiye arkadaşımız ilgileniyor kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görüp cevap yazacaktır. Bu arada forumdaki bölüme bakabilirsiniz.önerdiğiniz birşey varmı hocam hangisini alayım?
önerdiğiniz birşey varmı hocam hangisini alayım?
Hocam bazi kişilerinde mb120 onlara ne yazılımı gönderildi acabaAna kart eski yani tv eski android box alıp kullanmak daha uygun seçim olur.
2.45.29.1Hocam bazi kişilerinde mb120 onlara ne yazılımı gönderildi acaba
Hocam ben bu yazılımı tekrar üzerine kursam öyle birşey oluyor mu bilmiyorum acaba tv hızlanır mi2.45.29.1
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.Hocam ben bu yazılımı tekrar üzerine kursam öyle birşey oluyor mu bilmiyorum acaba tv hızlanır mi
Cihaza arıza için yazılım yükledik düzeldi fakat müşteri menü farklı diyorTv deki sorun nedir?
Cihaza arıza için yazılım attık çalıştı fakat menü farklı çıkıyorTv deki sorun nedir?
önerdiğiniz birşey varmı hocam hangisini alayım?
Linkteki ilk mesajda yazanları uygulayıp servis menü resmini buraya ekleyin.Cihaza arıza için yazılım yükledik düzeldi fakat müşteri menü farklı diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cihaza arıza için yazılım attık çalıştı fakat menü farklı çıkıyor
Linkteki ilk mesajda yazanları uygulayıp servis menü resmini buraya ekleyin.
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA
Resmin tamamını ekleyin ayrıca yazılım doğru Vestel menü sistemi buMesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Menü böyle değilmiş öncedenResmin tamamını ekleyin ayrıca yazılım doğru Vestel menü sistemi bu
V.5 Yazılımlı olan tvye V.3 yazılım yüklemişsiniz. Biz burada bu nedenle tv arka kapak etiket resmi istiyoruz. Bulunan her yazılım yüklenmez. Siz full yazılım mı yüklediniz. Full ise V.5 Yüklemek şu an çok riskli oldu.Menü böyle değilmiş önceden
![]()