Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

cihaza güncelleme yazılımı istiyorsanız servis menüsünü paylaşın
menü4725
Güncelleme yazılımı değil, yanlış başlık altına yazmışım. Kurtarma yazılımı arıyordum. İlgili sayfaya da yazdım ama paylaşılan yazılım ile sorun çözülmedi. Hatta açılıştaki VESTEL yazısı ters döndü

Yazılım gönderebilir misiniz?

VESTEL-TALEP.jpeg

Merhaba mb130 güncelleme yazılımı verebilirmisiniz?

Son düzenleme:
Hayirli bayramlar benim tv 43 UA 9400 internetteki uygulamalarda surekli hata veriyor sizden ona uygun yazilim rica edecektim.service menude (mb100) geciyor

IMG-20260322-WA0000.jpg

20260322_150029.jpg

Merhabalar aranızda yeni katıldım istanbuldan Hakan. bende bu tv den var. Standby ışığı 3 kere yanıp sönüyor açılmıyor. Sanırım yazılım, aynaya kalkmış arkadaşım yazılım çökmüş. Var ise elinizde yazılımı paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Tv nin 24v 12v 5v 3.3v 1.8v 1.2v çıkışları var hepsini ölçtüm. Sorun sanırım yazılım.

Hi. I need to change the boot logo on a TV with a Vestel 17MB110 motherboard because the current one shows the Toshiba logo, and the one installed is in a Panasonic TV, which works perfectly except for the logo during startup. Operating in the service menu with the downloadBI.mb110 folder doesn't work. Regards.

Mrhb Vestel smart tv Mb211 yazılım yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim

1000012990.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mrhb Vestel smart tv mb211 yazılım güncelleme yapmıyor, İlk kurulum yaptım değişen bir şey olmad,sıkıntı TV,de kasma ses kendiliğinden kısıyor, yardımcı olursanız sevinirim

100001299093b8bbd4fac97dde.jpg

Mrhb Vestel smart tv Mb211 yazılım yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim

1000012990.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mrhb Vestel smart tv mb211 yazılım güncelleme yapmıyor, İlk kurulum yaptım değişen bir şey olmad,sıkıntı TV,de kasma ses kendiliğinden kısıyor, yardımcı olursanız sevinirim

100001299093b8bbd4fac97dde.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.

Hi. I need to change the boot logo on a TV with a Vestel 17MB110 motherboard because the current one shows the Toshiba logo, and the one installed is in a Panasonic TV, which works perfectly except for the logo during startup. Operating in the service menu with the downloadBI.mb110 folder doesn't work. Regards.
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

20260322_150029.jpg

Merhabalar aranızda yeni katıldım istanbuldan Hakan. bende bu tv den var. Standby ışığı 3 kere yanıp sönüyor açılmıyor. Sanırım yazılım, aynaya kalkmış arkadaşım yazılım çökmüş. Var ise elinizde yazılımı paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Tv nin 24v 12v 5v 3.3v 1.8v 1.2v çıkışları var hepsini ölçtüm. Sorun sanırım yazılım.

Merhaba, rica etsem vestel MB211 V3 için yazılım gönderebilir misiniz?

VESTEL-TALEP9f84c73cc78fba70.jpeg

Üstad sitenin acemisiyim bildirimi kontrol edin demişsiniz ama bu mesajınızdan başka bir mesaj ya da bildirim göremedim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Geri
Üst Alt