Güncel yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
Güncel mi acaba.
Tivo yu degistirmek istiyoruz eski yazilimi kirmak iztiyoruz ne yapabiliriz
bildirim olarak yazılımı yolladım![]()
Tivo yu degistirmek istiyoruz eski yazilimi kirmak iztiyoruz ne yapabiliriz
yazılım desteği kesilen çok eski kart. Tv'nin çalışmasında sorun yoksa android box alıp tv arıza yapana kadar kullanmaya devam edebilirsiniz.selamun aleyküm, ustam şimdi forumda sizin tavsiyelerinize bakıp okudum. ama şimdi MB96 olan tv var biz ne yapacaz tv miz artık ortama ayak uydurmuyor, hafızası dolmuş telefon gibi hareket ediyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum mac adresi verin biz size uzaktan yardım ile güncellemenizi gönderecez sorununuz çözülecek dediler ama 24 saat içinde dedikleri mesele bu gün itibarı ile 120 saat olmasına rahmen yapmadılar. arayıp sorduğumda ise en iyisi biz size servis yönlendirelim sorununuzu halletsin diyorlar. servis ise 2 tuşluk işe daha telefonda 1000 tl civarında yakıt üçreti altında para istiyor. Lütfen size zahmet olmassa bana bir yardımcı olun. televizyonum hiç tamir servis görmedi değişen yok tek sorunum güncelleme yapmak. Yardımcı olursanız cok hayra gececek.
gönderdim![]()
Güncel yazılım linkini rica edebilir miyim?
Aynı kartı kullanıyorum daha bu güne kadar hiç ağırlaşmadı bizim tv.Sen en iyisi güncelleme değil de tv'ye reset atarak sıkıntıdan kurtul bence.Kumandadan :selamun aleyküm, ustam şimdi forumda sizin tavsiyelerinize bakıp okudum. ama şimdi MB96 olan tv var biz ne yapacaz tv miz artık ortama ayak uydurmuyor, hafızası dolmuş telefon gibi hareket ediyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum mac adresi verin biz size uzaktan yardım ile güncellemenizi gönderecez sorununuz çözülecek dediler ama 24 saat içinde dedikleri mesele bu gün itibarı ile 120 saat olmasına rahmen yapmadılar. arayıp sorduğumda ise en iyisi biz size servis yönlendirelim sorununuzu halletsin diyorlar. servis ise 2 tuşluk işe daha telefonda 1000 tl civarında yakıt üçreti altında para istiyor. Lütfen size zahmet olmassa bana bir yardımcı olun. televizyonum hiç tamir servis görmedi değişen yok tek sorunum güncelleme yapmak. Yardımcı olursanız cok hayra gececek.

Müşteri hizmetlerinin mb96 Anakartlı tv için yapabileceği hiç bir şey yok sadece youtube destekleyen yazılımı var. Onu da güç bela zorlanarak açıyor android box alıp kullanabilirsiniz.selamun aleyküm, ustam şimdi forumda sizin tavsiyelerinize bakıp okudum. ama şimdi MB96 olan tv var biz ne yapacaz tv miz artık ortama ayak uydurmuyor, hafızası dolmuş telefon gibi hareket ediyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum mac adresi verin biz size uzaktan yardım ile güncellemenizi gönderecez sorununuz çözülecek dediler ama 24 saat içinde dedikleri mesele bu gün itibarı ile 120 saat olmasına rahmen yapmadılar. arayıp sorduğumda ise en iyisi biz size servis yönlendirelim sorununuzu halletsin diyorlar. servis ise 2 tuşluk işe daha telefonda 1000 tl civarında yakıt üçreti altında para istiyor. Lütfen size zahmet olmassa bana bir yardımcı olun. televizyonum hiç tamir servis görmedi değişen yok tek sorunum güncelleme yapmak. Yardımcı olursanız cok hayra gececek.