musti518
Yeni Üye
- 6 Ara 2021
- 13
- 37
Usta benim yazılım yokmuGüncel sürümdesiniz.
Usta benim yazılım yokmuGüncel sürümdesiniz.
Uygun yazılım elimizde yok.Usta benim yazılım yokmu
Usta ne yapılabilir ki bir akıl verseniz.Uygun yazılım elimizde yok.
![]()
![]()
![]()
toshiba 32w2063dt model seri numarası:8468071 000835 olan televizyonuma güncelleme geldi güncellediğimde ekran gitti sadece toshiba yazısı gelip ekran gidiyordu bir siteden yazılım almıştım bana 17mb211s anakartı için full yazılım dosyasını anakart dahil olacak şekilde verdi sonrasında da resimde gördüğünüz üzere menü ekranı geldi fakat ters geldi ayrıca kumandayı da algılamıyor yardımcı olabilir misiniz isterseniz yardımcı olucaksa bana verilen yazılımı da sizlerle paylaşayım
MB97 İçin hiç bir zaman kurtarma yazılımı olmadı. Eklemiş olduğunuz etiket bilgisine ait birebir uygun yazılım arşivde yok risk alır yüklerim diyorsanız aynı anakartın benzer yazılımı var.Mb97 tvye yazılım yükledim ekran açılıp açılıp kapanıyor kurtarma yazılımı var mı en kısa sürede yardımcı olabilecek var mı
Mb97 kurtarma yazılımı talep ediyorum acill
![]()
![]()
![]()
![]()
toshiba 32w2063dt model seri numarası:8468071 000835 olan televizyonuma güncelleme geldi güncellediğimde ekran gitti sadece toshiba yazısı gelip ekran gidiyordu bir siteden yazılım almıştım bana 17mb211s anakartı için full yazılım dosyasını anakart dahil olacak şekilde verdi sonrasında da resimde gördüğünüz üzere menü ekranı geldi fakat ters geldi ayrıca kumandayı da algılamıyor yardımcı olabilir misiniz isterseniz yardımcı olucaksa bana verilen yazılımı da sizlerle paylaşayım
bu attığınız nedir ne yapmalıyım bunu*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
I have this:Podijelite sve uvjete
Ploča VES500QNDC-2D-N15
glavni 17MB130S 10119309
![]()