yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 3,331
- 74
Bunu da deneyin.Ustam yazılımı aldı fakat ekran ters döndü birde uydulu bu uydusuz vermıssıın sonradan fark ettim ben de çoktan atmıştım![]()
güncelleme yazılım linkini bildirim çanına yolladım
Bunu da deneyin.Ustam yazılımı aldı fakat ekran ters döndü birde uydulu bu uydusuz vermıssıın sonradan fark ettim ben de çoktan atmıştım![]()
Ustam son yazılım attım ters halen dönmedi aldı yazılımı amaUstam yazılımı aldı fakat ekran ters döndü birde uydulu bu uydusuz vermıssıın sonradan fark ettim ben de çoktan atmıştım![]()
Google translate;Ustam son yazılım attım ters halen dönmedi aldı yazılımı ama
![]()
Üstad tam surum yazılım varmı tv ters kaldıGoogle translate;
1. Kurtarma yazılımı istediniz. Aldınız.
2. Hangi televizyona sahip olduğunuzu belirtmediniz.
3. Televizyonun hangi modelinde arıza olduğunu belirtmediniz.
4. Başka bir yazılım yüklediyseniz, kurtarma yazılımı işe yaramaz.
5. Yazılımın tam sürümüne ihtiyacınız var.
6. Tüm fonksiyonlar düzgün çalışıyor ancak görüntü doğru değilse, panel profilini ayarlamanız gerekir.
Google translate:Üstad tam surum yazılım varmı tv ters kaldı
öncelikle panel yazılımını bir yere kaydedin sonra bize anakart seri numarasını verin.
![]()
Kolay gelsin ustalar bu cihaza uygun vestel yazılım yazılım lazim toshiba 43fhd anakart taktım kart arızalandı tv kumandası toshiba oldu için kumanda vestel cevirdi ama sürekli kapanıyor aciliyor kumanda geç algılıyor yazılımsal sorunlar yaşıyorum.
Anakart numarası nerde yazıyor usta göremedim.öncelikle panel yazılımını bir yere kaydedin sonra bize anakart seri numarasını verin.
öncelikle panel yazılımını bir yere kaydedin sonra bize anakart seri numarasını verin.
bildirim çanına gönderdim.![]()
Selamlar yazılım talep edecektim teşekkürler
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Güncel sürümdesiniz.![]()
Merhaba, yazılım talep edecektim.