B
boraiste321
Yeni Üye
- 14 Ara 2025
- 13
- 39
ya indiremiyorum talep d,iyo yardımcı olurmusunuz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.Merhabalar hocam
22PF5065 Modeli tv de manuel kanal aramada, sayısal kablo kanalı için frekans giridğim sinyal kalitesi ve seviyi çiok iyi çıkmasına rağmen kanal bulma ve ekleme yapmıyor. Usta vestel markalarda bazen olduğunu ve yazılım güncellemesi yapınca düzeldiğini söyledi. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
![]()
![]()
Size yazdığım linkte yanlış yazılım verilmemesi için yapmanız gerekenler yazıyor sadece 1 Yazılım yok yanlış yazılımda tv hiç çalışmaz duruma gelebilir.ya indiremiyorum talep d,iyo yardımcı olurmusunuz
tamam ben indirmeye çalıştım talebiniz yok diyo indiremiyoorum tv zaten yeni alıcam eskidi ama işe. yarasın diye ugraşıyorumSize yazdığım linkte yanlış yazılım verilmemesi için yapmanız gerekenler yazıyor sadece 1 Yazılım yok yanlış yazılımda tv hiç çalışmaz duruma gelebilir.
Tv deki sorun nedir?tamam ben indirmeye çalıştım talebiniz yok diyo indiremiyoorum tv zaten yeni alıcam eskidi ama işe. yarasın diye ugraşıyorum
yazılım talep ediyorum (talebi onaylasın diye yazdım)
youtube açılmıyor açıyorum ama videoya girince siyah ekran geliyorTv deki sorun nedir?
ne yapabilirimyoutube açılmıyor açıyorum ama videoya girince siyah ekran geliyor
Size yazdığım linkte vermeniz gereken bilgiler yazıyordu maalesef siz okumadınız bilgileri verdiğinizde yazılımı indirebilmeniz için yetki veriyoruz işleyişin niçin bu şekilde olduğunu önceki yazımda yazdım. Yanlış verilmemesi içindi şimdi servis menü resmini eklerseniz hemen yardımcı olacağım servis menüye nasıl girileceği size verilen linkte yazıyor.youtube açılmıyor açıyorum ama videoya girince siyah ekran geliyor
tamam hemen atıyorumSize yazdığım linkte vermeniz gereken bilgiler yazıyordu maalesef siz okumadınız bilgileri verdiğinizde yazılımı indirebilmeniz için yetki veriyoruz işleyişin niçin bu şekilde olduğunu önceki yazımda yazdım. Yanlış verilmemesi içindi şimdi servis menü resmini eklerseniz hemen yardımcı olacağım servis menüye nasıl girileceği size verilen linkte yazıyor.
Size yazdığım linkte vermeniz gereken bilgiler yazıyordu maalesef siz okumadınız bilgileri verdiğinizde yazılımı indirebilmeniz için yetki veriyoruz işleyişin niçin bu şekilde olduğunu önceki yazımda yazdım. Yanlış verilmemesi içindi şimdi servis menü resmini eklerseniz hemen yardımcı olacağım servis menüye nasıl girileceği size verilen linkte yazıyor.
tamam hemen atıyorum
![]()
teşekkürler ben deniyorum şimdşYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.
Rica ederim ben de işime dönmek zorundayım.teşekkürler ben deniyorum şimdş
software update failed hatası aldımYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.
Kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek talimatı dikkatlice okumanızı yazmıştım.software update failed hatası aldım