Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,614
Merhabalar hocam
22PF5065 Modeli tv de manuel kanal aramada, sayısal kablo kanalı için frekans giridğim sinyal kalitesi ve seviyi çiok iyi çıkmasına rağmen kanal bulma ve ekleme yapmıyor. Usta vestel markalarda bazen olduğunu ve yazılım güncellemesi yapınca düzeldiğini söyledi. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.

B Çevrimdışı

boraiste321

Yeni Üye
14 Ara 2025
10
38
Size yazdığım linkte yanlış yazılım verilmemesi için yapmanız gerekenler yazıyor sadece 1 Yazılım yok yanlış yazılımda tv hiç çalışmaz duruma gelebilir.
tamam ben indirmeye çalıştım talebiniz yok diyo indiremiyoorum tv zaten yeni alıcam eskidi ama işe. yarasın diye ugraşıyorum

yazılım talep ediyorum (talebi onaylasın diye yazdım)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,614
youtube açılmıyor açıyorum ama videoya girince siyah ekran geliyor
Size yazdığım linkte vermeniz gereken bilgiler yazıyordu maalesef siz okumadınız bilgileri verdiğinizde yazılımı indirebilmeniz için yetki veriyoruz işleyişin niçin bu şekilde olduğunu önceki yazımda yazdım. Yanlış verilmemesi içindi şimdi servis menü resmini eklerseniz hemen yardımcı olacağım servis menüye nasıl girileceği size verilen linkte yazıyor.

B Çevrimdışı

boraiste321

Yeni Üye
14 Ara 2025
10
38
Size yazdığım linkte vermeniz gereken bilgiler yazıyordu maalesef siz okumadınız bilgileri verdiğinizde yazılımı indirebilmeniz için yetki veriyoruz işleyişin niçin bu şekilde olduğunu önceki yazımda yazdım. Yanlış verilmemesi içindi şimdi servis menü resmini eklerseniz hemen yardımcı olacağım servis menüye nasıl girileceği size verilen linkte yazıyor.
tamam hemen atıyorum

WhatsApp-Image-2025-12-24-at-17.50.54.jpg

B Çevrimdışı

boraiste321

Yeni Üye
14 Ara 2025
10
38
Geri
Üst Alt