H
Hakan198965
Aktif Üye
- 10 Nis 2018
- 52
- 36
resim de yazıyor sanırsam panel koduResim doğru görünüyor.
resim de yazıyor sanırsam panel koduResim doğru görünüyor.
I saw that it has a VES490QNDL-2D-U11E panel. But I don't see a problem with the image.resim de yazıyor sanırsam panel kodu
görüntü de ekran canlı değil soluk suruyor telefon kamerası net çekiyor yazılımsal mı sorunI saw that it has a VES490QNDL-2D-U11E panel. But I don't see a problem with the image.
Google translate
VES490QNDL-2D-U11E paneline sahip olduğunu gördüm. Ancak görüntüde bir sorun göremiyorum.
Yazılımsal olduğunu sanmıyorum. Fabrika ayarlarına sıfırlayın: MENÜ, 4725, Dignostic, Factory Reset, OK.görüntü de ekran canlı değil soluk suruyor telefon kamerası net çekiyor yazılımsal mı sorun
yazılım attımYazılımsal olduğunu sanmıyorum. Fabrika ayarlarına sıfırlayın: MENÜ, 4725, Dignostic, Factory Reset, OK.
Linkteki ilk mesajı okuyunuz.Merhabalar. HI-LEVEL televizyonumda 2021 yılında da karşılaştığım bir sorunla tekrar karşılaştım. Kırmızı ışık uzunca bir süre yanıp söndükten sonra tekrar sabit hale geliyor ancak televizyonda bir hareketlenme olmuyor. 2021 yılında bu linkteki: https://tavsiyeforumu.com/konu/hi-level-40hl500-isik-yanip-sonuyor-ama.8975/post-281821 yazılım ile sorunu çözebilmişim. Bu yazılıma yeniden erişmek için ne yapmam gerekiyor:
Televizyon modeli: 40HL500
Seri No: 8016705 801561
İlginiz için teşekkür ederim.
İşler nedeniyle bir anlık fırsat oldu yardımcı olmak için foruma giriş yaptım belkide bu gün bir daha hiç foruma giriş yapacak zamanım olmayacak eklediğiniz fotoda rakamlar okunmuyor.Merhaba 32 hl 710 kırmızı ışık yanıp sönüyor açılmıyor yardımcı olurmusunuz
![]()
İşler nedeniyle bir anlık fırsat oldu yardımcı olmak için foruma giriş yaptım belkide bu gün bir daha hiç foruma giriş yapacak zamanım olmayacak eklediğiniz fotoda rakamlar okunmuyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
İndirme linkini bulamadım teşekkür ederimYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.