Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Kullanabileceğinizi sanmıyorum tv nizde eski bir ana kart olmasına rağmen daha güncel yazılım verildi. Bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
yazılım güncellendi ancak dediğiniz gibi uygulamalar yok. ilginize teşekkürler.

merhaba JVC 50vu73t tv'm 2-3 aydır kumandası bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, sorunlu olan kumanda da değil. yeni kumanda da aynı durumda. yazılım güncellemesi yapmanın sorunu çözebileceğini düşündüm. en güncel uygun yazılımın hangisi olduğu hakkında bilgili bir arkadaş yönlendirebilir mi ve indirme linki için de onay rica ediyorum. teşekkürler.

merhaba JVC 50vu73t tv'm 2-3 aydır kumandası bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, sorunlu olan kumanda da değil. yeni kumanda da aynı durumda. yazılım güncellemesi yapmanın sorunu çözebileceğini düşündüm. en güncel uygun yazılımın hangisi olduğu hakkında bilgili bir arkadaş yönlendirebilir mi ve indirme linki için de onay rica ediyorum. teşekkürler.
Ilk sayfaya gözatın.

Yazdıklarınıza göre yazılımsal sorun yok donanımsal arıza var.

Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler

Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.

Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.

Merhaba kolay gelsin yazılım için yardım edermisiniz

WhatsApp-Image-2025-08-23-at-14.38.4805ca21c010f0ee76.jpg

Son düzenleme:
merhaba toshiba mb130t anakartlı model tvim için yazılım indirme talebinde bulunmak istiyorum. nasıl yapabilirim

merhaba toshiba mb130t anakartlı model tvim için yazılım indirme talebinde bulunmak istiyorum. nasıl yapabilirim
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

Tv deki sorun nedir?
Youtube de ve listede donma var

Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA
indirmek istediğim yazılım linkine gittim. indir dediğimde indirme talebiniz bulunamadı diyor. indirmek istediğim yazılım:

Toshiba MB130T V.5.34.1.4​

Merhaba tv güncel yazılımı paylaşırmısınız

WhatsApp-Image-2025-08-23-at-15.56.47-1.jpg

WhatsApp-Image-2025-08-23-at-15.56.47.jpg

IMG_2330.jpg
IMG_2311.jpg

Tv model ve anakart resimdeki gibi. Chromecast calişmama sorunum var. 2-3 farkli versiyon yazılım gönderirseniz tek tek yükleyıp denemek istiyorum. Teşekkürler

Geri
Üst Alt