Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

K Çevrimdışı

kitaplardaarama

Yeni Üye
17 Tem 2018
6
34
merhaba JVC 50vu73t tv'm 2-3 aydır kumandası bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, sorunlu olan kumanda da değil. yeni kumanda da aynı durumda. yazılım güncellemesi yapmanın sorunu çözebileceğini düşündüm. en güncel uygun yazılımın hangisi olduğu hakkında bilgili bir arkadaş yönlendirebilir mi ve indirme linki için de onay rica ediyorum. teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,780
merhaba JVC 50vu73t tv'm 2-3 aydır kumandası bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, sorunlu olan kumanda da değil. yeni kumanda da aynı durumda. yazılım güncellemesi yapmanın sorunu çözebileceğini düşündüm. en güncel uygun yazılımın hangisi olduğu hakkında bilgili bir arkadaş yönlendirebilir mi ve indirme linki için de onay rica ediyorum. teşekkürler.
Ilk sayfaya gözatın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,009
Yazdıklarınıza göre yazılımsal sorun yok donanımsal arıza var.

Geri
Üst Alt